加沙戰事一年|無國界醫生:戰爭至今奪去逾 41500 條生命 以方不將平民視之為人 促停止殺戮

92 回覆
12 Like 176 Dislike
好似BBC啲記者咁,條友自己都可能係哈馬斯!
好想睇猶太佬cut 捐款
又要申請cut捐款
無國界醫生咁鍾意與民為敵
可以講,西岸的巴人,同加沙的巴人,係一條心,想滅絕以色列.
呢條巴女被問到,為何不能兩國共存?
牠說唔關佢事,總之,以色列人必須離開,返回美國,返回歐洲..

唔吊唔得.
牠們侵佔人家的土地,人家返來,佢叫人返美國?
吊佢老母,唔燃知佢讀乜燃工程.
伊斯蘭燃有科學咩,全無邏輯.
近年培育一批醫生模持兒名人,就以為自己夠料.
(講真心,醫生同科研人員之間,有很遠的距離).
講貼地一些,種糧食,種子都被佢種死.仆街,唔燃饑死?
一班人打尻另一班人用老母打來比喻完全無厘頭,藍屍就係無邏輯同弱智
same,cut 晒所有捐款一身輕
好老實啲黑社會喺海外每年殺死唔知止唔止四百萬
你又幾有邏輯啊?傻西
721有冇死四萬人
有冇幾百萬人缺水缼糧
有冇人流離失所
西瓜佬好似有出空襲炸博愛醫院
恐怖份子講幾多人死就信到十足,叫無腦國界醫生岩D🤡
又唔算多喎
到時cctoy都忍唔住去果邊做野啦
早幾年停鳩左個定期捐款係正確既
係點?
中國一個話事?
總之就係以色列錯
連屌哈馬斯班恐怖分子,黎巴嫩真主黨都唔敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞