加沙戰事一年|無國界醫生:戰爭至今奪去逾 41500 條生命 以方不將平民視之為人 促停止殺戮

92 回覆
12 Like 177 Dislike
加沙恐怖分子
可以去天堂玩處女
所以奧運咪拎耶穌黎玩
佢知最多係被批評

咁多元,咁公平
點解唔拎穆罕默德出黎玩?
Say it to the Jewish overlord
如果實力互換嘅,巴勒斯坦一早就含國剷起以色列
死傷慘重只係佢哋唔夠人打,唔係真係想停戰
大家點睇左膠會員「 Xm!lR5nP1ByM」
https://lih.kg/mdwNjS
大家點睇左膠會員「 Xm!lR5nP1ByM」
https://lih.kg/mdwNjS
Thanks

Blocked
算撚數啦,19年閃到冇影
本身對紅十字會宣明會呢啲已經無晒信心
呢個無國界又成日做柒嘢嘅
真心唔撚再捐任何錢
都唔知啲錢到底用咗去邊
資料來源係咪加沙衛生部
無國界醫生:請停止屠殺恐怖份子
見到你班撚樣行幾個鐘就屋企張床要人
幫乜鳩呀
提供難民營?
幫香港人= 啱,自由燈塔
幫加沙人= 錯,左膠左癌

請hamas 交出人質
我覺得如果以軍夷家停火嘅話,上面張相果兩個細路最後都係會著起炸彈背心做恐佈份子,個女人只係做緊自我陶醉嘅事,仲要其它人出錢支持佢....有錢都唔係咁使法
再問
人質呢 !!
無腳蟹伊辛,睇吓呢條片先講啦.
https://www.youtube.com/watch?v=ngc3H6yPqYs
以色列人被屠殺時,你班『無國界醫生』死撚咗去邊?
佢仲輕鬆去度

已經好人道
唔出現咪無事 無人叫佢地向果度
嘩 講呢句出黎真係幾爽
聯合國既大多數係點

心中有數啦
最on9明明係班恐怖分子攞人民做肉盾 將啲軍事設施、基地設立喺民居附近 甚至係住宅/學校/醫院入面 班賤種大愛撚又唔講
忠誠勇毅進
呢條片--
在幾個月前拍攝.拍攝地點:西岸
西岸,由聯合國分比阿拉伯人的土地,由於牠們一而再聯合周邊伊斯蘭國家一起圍剿以色列,被以色列打返轉頭,被以色列充公晒啲地(這些都己成歷史).
西岸有很多古代猶太文物遺蹟,所以,以色列唔客氣,一直軍管西岸邊境,而文人政府權力,就歸還當地阿拉伯伊斯蘭人.
即係,你阿拉伯伊斯蘭人做乜都得,只係你唔可以擁有軍事力量.因為你恐怖.
相對地,在另一邊的加沙阿拉伯伊斯蘭社會,就一直由哈馬屍政府主持.幾十年來,日日向住以色列打飛機.以色列由得佢.
就咁睇,加沙有哈馬屍恐怖武裝政權日日鬧事.

西岸的阿拉伯伊斯蘭人就無搞事.
係咪西岸的所謂''巴人'' 就是有理性的人?
睇咗呢條片,你便會明白.(早就有很多同類的片,只是無人理)
片中的巴女,很驕傲說自己是工程師(唔知咩工程,以佢既邏輯,怕經她手的工程,豆腐過中國的.)
講得好
拎香港同人地比笑撚死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞