今次習大大 一野將中國經濟起死回生, 大家對習大大既印象有冇改觀??

75 回覆
19 Like 117 Dislike
全仓猛干
人民幣 我要印幾多就幾多
咁印錢法 唔通脹先奇
蝗袍加身啦...一於
朱SIR統領連登仔去做!
經濟起死回生?
冇零售冇貿易冇就業冇外資,一切基本面冇變,單純乾炒牛市,經濟根本冇變喎。
中国印銀紙透火乾炒唔係第一次,次次股市升兩三個月,然後就冇下文。
唔洗印
去微信撳下數字就有
紙都慳返
又係

今次暴力救巿 之後幾個月既通脹先可怕

你諗下個巿場無端端多佐咁多錢
習近平係支那索螺絲
入到嚟望一望樓主個名,原來係豬閪城
可以上一頁出番去
你條友遲早比人拉
言之尚早
起死回生定迴光返照呀
美國佬印啲錢出黎輸出通脹射向前世界都有人接換美金黎找數吖
大陸咁樣印啲錢出黎谷高啲價做靚條數
啲人仔射到去邊吖 最尾咪又係香港同大陸食晒
又無自由兌換 又資本管制 又攪死埋香港
塘水滾塘魚得就唔會改革開放個經濟先郁啦
忙緊數錢
唔得閒理你
直接回歸啦
金融同經濟係兩回事
i wish... but it is not true...
he just consented to print more money...

not meaning that China econ is coming back...
你啱啱出世!?定係智力障礙!?

好嗰少少要燒炮仗!?幾日業績就當一世!?

作翻首歌去歌頌佢啦柒頭
記憶中朱閪成喺香討時係反共㗎喎
點解突然變咗擁共? 唔通係冒名頂替?
咁如果你覺得佢做得唔好你會點???
買A股記住,升就追,跌就溝,出糧就入貨

止蝕係多餘,回調姐係特價

止賺都係多餘,高處未算高

乜春波動大,槓桿損耗乜乜柒柒理撚得佢,呢啲野唔係我地諗得明,有咩危機習大大會搞掂,中國緊張過你,信自己不如信中國金融霸權
兩日就當搞掂勁撚到咁呀?
上次2015年
有人覺得升得多到時就會跌得慘, 驚跌得慘會引起危機
解決方法就係唔畀人炒孖展, 話要"慢牛"

結果少咗好多投資者玩A股.慢牛冇出現過
Wechat pay去幫大家禁多幾個0再禁止物價上漲就全民小康
財富更集中到有錢人手上
只可以話今次割韭菜割到落根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞