以色列攻擊俄羅斯基地, 其實同申請滅國有咩分別??

134 回覆
18 Like 429 Dislike
俄羅斯話唔係佢地頭咪得囉
笑撚死

你同啲藍絲笑鳩人哋坐監有咩分別

人哋坐緊監寫信出嚟del post,被迫自我filter都唔撚得

其實你知唔知自己講緊啲乜撚嘢

你係咪會笑鳩47人上到法庭認罪唔反抗嗰啲柒頭嚟

坐緊監邊撚度有言論自由想講乜就講乜

你係咪會笑鳩蘋果日報立場新聞收皮係自我filter嗰啲戇鳩

咁你笑人哋自我filter咁你而家幾時出嚟大大聲批評政府

你條柒頭冷氣軍師要求人哋大大聲反抗唔可以自我審查,結果自己咪係鳩縮喺屋企成個廢閪咁
歷史話我地知,得罪俄羅斯/蘇聯未必要死
但得罪以色列哥d個個都唔會長命
坐緊唔自我審查你想人點??

而家係佢坐緊監寫信叫我幫佢咁做,唔係我自己喺加拿大自我審查呀傻鳩

你啲柒頭講就犀利做就碌柒,你要求人哋喺監獄入面光復香港呀???

你知唔知自己其實講緊啲乜鳩嘢??

人哋仲喺入面拋緊,唔自我審查可以點??

講到自己咁撚勁你有咩高見

睇死你如果真係畀狗咬咪又係上到法庭話自己連登小天地自閉症
普京表示,我咩都唔知
俄羅斯烏仔都搞唔掂 滅乜9
你自己無高見
又有乜資格喺度屌人呢樣果樣?

唔好嬲
至多頒個高級cctoy榮譽你
俄羅斯 是世界第二軍事強國
朱元帥講出黎自己唔笑果度好野
唔好引我笑
申請滅埋蛾蟈就有份
睇你地臭閪蚑那網話內塔利亞胡俾胡塞炸死咗喇喎
借問聲憑咩叫自己做大老虎呢又?
唔好講咩第二軍事強國先
第二係點定義?

烏克蘭都搞唔掂
點可能叫自己第二
挑你老母啦,
成日扮軍事專家,講野同五毛一樣

挑戰北約
一個北約軍人都未死,
俄國已經死幾十萬人,T55都要翻新來用
我幾時屌鳩人啲意見呢??

我屌鳩你哋fake news所係打飛機呀嘛

即係如果而家個新聞只要啱聽,就算係fake new完全冇support架消息提出有問題都唔得????

屌你老母同北韓勞動黨中國共產黨中宣佈有咩分別

獨立思考都冇只要啱聽假消息都要打飛機唔可以提出質疑

我提出個問題就係全球不論親我親烏親美親以色列親巴勒斯坦嘅媒體都冇人講呢單新聞好明顯係假新聞有咩問題

阻住你打飛機傷害到你玻璃心唔開心???
樓主識嘢
唔係未搞掂啦
似係搞唔掂
收嗲啦係咁loop同一個話題你上次咪又係縮

弱智仔露哂底仲係到扮
尋日又話傳聞 到底係咪真係搞到俄羅斯

朱閪又扮軍事專家😂
未打烏克蘭前,我都信你係第二軍事強國,依家我驚你比以色列平堆
露底
美國要求回報咯
放心,地球上無人踩得中俄佬條紅線
會唔會係你自己柒到今日仲未知自己柒緊啲乜嘢

印度孟買指數拋離美國幾十倍呀印度勁過美國呀

自己無知唔識經濟仲要覺得自己贏咗真係柒頭
事實上計戰績,摩薩德係世一,仲要有大把 同情以色列既美國英國等背後支持,黎真既話摩薩德要壓住 KGB 打完全有把握囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞