以色列攻擊俄羅斯基地, 其實同申請滅國有咩分別??

134 回覆
18 Like 429 Dislike
平時以色列攻擊 哈馬斯, 真主黨, 胡塞 呢D三流組織就以為自己天下無敵咁
家陣挑釁 俄羅斯呢隻大老虎, 真係唔知死

俄羅斯 是世界第二軍事強國
同 哈馬斯, 真主黨, 胡塞 呢D根本唔係一個級別

以色列真係同申請滅國無分別

等俄羅斯搞掂左烏克蘭呢一邊, 下一步就打鳩以色列
烏克蘭都未搞掂
仲想搞以色列?
等俄羅斯搞掂左烏克蘭呢一邊, 下一步就打鳩以色列

咁就冇事啦
其實俄羅斯回應咗未
隻老虎已經無曬d牙
朱sir講得啱
朱sir好嘢
啱wow,
黑海艦出伊斯坦堡,冇幾耐就到以色列
你唔可以咁直接㗎
大老虎?紙老虎咋話
以色列同烏克蘭合作
必須潑個冷水,蛾軍主力未出
完全冇主流媒體報道,不論親美國親俄羅斯親烏克蘭親以色列都唔報,左膠fake news媒體cnn BBC ABC 又唔報,右翼fox都冇報

唔係話主流大媒體唔報道就一定係假新聞,但係而家啲小道消息全部唔係文字看圖說故事就係十幾手未confirm消息

咁撚鳩流完全冇support嘅source都可以喺連登推到六七頁幾百人打撚曬飛機完全冇人質疑個可信性你就知道呢個論壇變得幾高質

打幾隻字就j撚到頭頭是道,上撚曬頭同twitter班大陸人日日發夢中南海政變完全冇分別

信嗰班cctoy柒頭係咪日日喺twitter打飛機相信習近平畀人政變軟禁嗰啲戇鳩新聞

純粹抹黑、人身攻擊我就預咗㗎喇,駁唔到咪屈你五毛囉,橫定都唔係追求想打個飛機啫
咁即係要等多幾年先搞得掂烏克蘭?
咁俄羅斯出左聲未
定食緊螺絲
假消息都要回應??

莫講話主流媒體,有少少公信力嘅媒體講都唔撚講就fake la

其實你哋19年到而家學咗啲乜嘢

雨傘革命去到19年去到今日一啲進步都冇
有豬仔成嘅加持蛾佬收皮指日可待
係14到19到今日都有新代BB長大緊...

你直頭退步添啦廢物
俄羅斯連個無空軍既烏克蘭都搞唔掂

我想睇以色列同俄佬開大拖,睇啲美式裝備全部炸入莫斯科同聖彼得堡
打以色列打算空運過去?
都出唔到去打條撚
你仲相信佢係第二軍事強國啊?
師兄好撚勁
同共產黨統一口嘅迫害手足

人哋坐緊監就嚟放學,考慮風險想del post都要畀你啲冷氣軍屍恥笑

你隻冷氣仔笑鳩人哋坐監犬儒

你隻二萬蚊人工都搵唔到嘅公屋廢柴咪又係匿埋喺屋企打飛機扮抗爭

講撚到人哋自我閹割咁撚冇用咁你上街未呀

人哋選擇閹割妥協都話曬肉在砧板上冇辦法,你條廢物做冷氣軍屍仲要笑鳩人哋

屍兄做咗啲乜嘢咁巴閉,有資格笑鳩人哋坐緊監選擇讓步減低風險
普京KGB出身
點自大都知摩薩德係咩料先
詳情可以參考武統台灣
樓主大鑊了
連登仔祖國以色列都敢串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞