puff diddy咁大件事連登冇人講

58 回覆
9 Like 25 Dislike
自從聽過嗰段傳係佢同另一個黑人男人扑嘢嘅錄音後
就返唔到轉頭
依單唔係因為beyonce咩
snoop dogg本身gangster黎,係都唔出奇
話beyonce會除掉威脅佢既女歌手
講到2000年頭死左既Aaliyah都關佢地事
仲有好多女歌手拎獎要係咁提佢
例如Adele拎aofy係咁話bey更應該得獎
Britney拎Vanguard Award講完多謝就係咁讚佢
話Yee搶Taylor獎杯係為左救佢同埋向jayz表忠
當笑話聽下就算
咁呢個大把post講 係唔講得習近平
Diddy 性侵多名未成年男女 連9歲細路都搞
落藥逼自己女朋友同第二個男人做愛 自己企係一邊打飛機
仲有勁多變態野係直頭落案charge左 已經唔係rumours 咁簡單
極有可能發生左又未落案既就係搵殺手殺死Tupac
Usher介紹Justin Bieber俾Diddy玩左48小時

照你頭先講Beyoncé 做過既野同Diddy相比 就算佢真係做過我都唔覺有咩咁奇
菊花🌼
nigga不意外
btw Ye係咪唔關事 見佢幾醒 大半年嚟以巴件事佢冇表態 亦唔似得之前咁擺到明抽猶太人水
Kanye West先係比人迫害 佢同Jayz唔啱
Diddy同Jayz 襟兄弟
里安納度 Bibber唔算nigga
佢講台語好撚流利
睇左成個post
樓主除左開post之外乜都冇講過
咁你開乜鳩野post
話人唔講 自己都係乜柒都冇講
呢個係網民自我幻想 你唔好講到好似係事實啦
Wake up in the morning feel like P Diddy
Diddy party係好撚多人都去過 Kamala Harris都有份
但底個浸freak out真係唔知有邊個份
不過點都好 死既只會係diddy 背後啲人一定又無事 Epstein單野都無撚左影
有冇名?
咁大單野平時會好多人講 今次竟然咁少
幾肯定無侵份,唔係一早傳通天上埋報
Yummy young me
睇返轉頭JB有段時間好多負面新聞 個個都憎佢 原來背後其實佢經歷過啲咁嘅野 好彩佢依家好幸福
仲有個usher
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞