puff diddy咁大件事連登冇人講

58 回覆
9 Like 25 Dislike
勁大粒花生
aint no party like a diddy party
Diddy都曾經直至影帝Leonardo 為佢最喜歡嘅派對嘉賓
>>
湯姆克魯斯 宣佈退出 山達基教,親撰一篇爆料文 :李奧Leonardo (納多狄卡皮歐),他堅持只和 25 歲以下女孩拍拖的原因更是荒謬,其實只是因為 25 是我們教內的神聖數字(這個只有極高階的成員才知道),服用教內的特殊藥物之後,再與這年齡層以下的女性結合,就能享受到常人難企及的性高潮。這就是為何他和凱特溫絲蕾從不來電的原因。

MATCH
仲有當年kayne搶talor咪件事
原來係為左保護佢
Lm 因為Eminem首新歌先有留意到呢單野
Bieber
LBJ
好on9只同25歲以上拍攝都可以係只因為25係教內神聖數字嫁
無事啦,上次fbi 夾埋homeland 衝入去佢個竇幫手消滅晒啲證據啦
香港不嬲都係得中国香港

估唔到Beyoncé同Jayz可以咁把炮
民主黨真係一堆人渣,亦都冇諗過共和黨可以咁廢
lube his way out of the prison cell
Nice try diddy
連小紅書都熱烈討論 連登居然完全冇人理
果然同美國有關既醜聞連登仔都一概唔會理
Bill Clinton直頭係人渣中既極致
係咪又可以連埋pizzagate, QAnon一堆野出黎講
yt好機車個黑鬼講到勁興奮
Q 係陰謀論野 呢單野係起訴埋
終於有人提
而家傳到去Beyonce兩公婆到
Jayz同Diddy咁 friend Btw Snoop Dogg都係仆街嚟
井多少少
小紅書都一概唔理大陸既醜事架
你咪試下上小紅書講油罐車囉愛支狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞