[十月新番] [伊藤美來 x 水瀨祈] Acro Trip 頂尖惡路

95 回覆
3 Like 1 Dislike
其實我重點唔撚係個標題
你係咪唔明我係想講唔好傳fake news
兩個聲優有咩fake news
之前單嘢係好笑喎
事後五等分活動都同框咗
當時仲有合照仲好fd添
咁又有咩問題先
似你心裡有鬼
咁你唔適合跟依套作品
一日唔轉CV都會篤眼篤鼻
你連我講緊邊樣嘢都未知
我係講緊佢地不和係fake new啊
你覺得佢哋冇不和,咁其實我哋唔使再講
我係講俾啲信咗佢地不和嘅人知
表面就肯定冇不和,私下係點冇人知,只係某人開分身玩得太過癮玩出火,咁伊藤美來咪覆下機話屋企教要有禮貌,其實大家都係見到佢哋抽水抽得咁過癮咪抽埋一份,乜撚嘢fake news先,個標題寫主角CV係理所當然,少少嘢捉住嚟講你煩唔煩啲
你重新睇過我#26講咩先
好多人抽水話咩好姐妹嘅原因係以為咩唔打招呼係水瀨講喎
如果冇呢個fake news,你估下仲有冇人講咩好姐妹
個個post有miku同水瀨就一定有人話好姐妹就唔煩咩
你話係真都算,假嘅嘢都喺度自hi話抽水做乜鳩
有男人既舞緹那
你咁敏感做乜姐,唔知以為水瀨上連燈
水獺開分身上連登辟謠
關敏唔敏感咩事
即係你覺得唔FC係ok?
又loop?
你重新睇過我#26講咩先啦
我只係講返成件事,然後你就話玩梗啫
你玩梗啫,但係個個人都分得清咩事?
唔清楚嘅咪跟風信晒佢地係仇人宿敵
師兄都係想澄清返佢兩個冇不和+伊藤冇唔打招呼姐係咪?

水瀬同伊藤冇不和
「伊藤唔打招呼」係瀧沢條仆街加鹽加醋9up,唔係真嘅

滿意未?唔使再鑽牛角尖喇
自己fans笑下我推副賬diss人都要有美來fans開砲,巧慘

#26其實已經講晒我想講嘅嘢,根本就冇嘢再講
係唔知點解有啲人係都要衝出嚟講啲唔關事嘅嘢駁咀啫
然後咪變到而家咁無限loop囉
其實某程度上高質李依巴打同你嘅視角出發點係唔同,所以咪變咗無限loop
睇開啲啦,無可能全世界都說服到。我作為水瀬fans都放棄拗,大家笑吓咪幾好,平時已經咁大壓力。真係好似佢咁個個haters都開地圖砲會精神崩潰
希望你哋可以世紀大和解
乜撚嘢說服,明明拗緊啲卡通不等於動畫嘅低能問題,人哋中意講卡通咪卡通,忍唔住爆炸嘈幾廿頁嗰個先係低B仔,上面講neta嗰個根本已經解釋晒所有嘢,連人哋笑下都唔得你又覺得邊個問題,連標題貼CV都破防
唔講咁多 即刻駁嘴
又要開始loop 得啦你啱你啱
想知點樣理解到我澄清樣嘢變到"連人哋笑下都唔得"
好似係你連我重點係咪都未搞清就無啦啦彈出嚟駁嘴先喎
本身就係事實就冇話咩說服唔說服
係條友自以為人地要說服佢啫
講咗成件事出嚟,費事真係有人誤會咗,然後你地點睇係你地問題
但係佢唔知發咩神經扯去講其他嘢駁嘴
第三集終於出當初戰鬥全貌
難得見個海會飛啲海膽出嚟,唔食埋佢
中晒粉紅電要著草仲邊得閒執海膽,留返俾真四郎佢哋加餸算啦
橫風橫雨叫人出嚟然後放飛機,好邪惡
所以想要真四郎電話想直接同對方講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞