[十月新番] [伊藤美來 x 水瀨祈] Acro Trip 頂尖惡路

95 回覆
3 Like 1 Dislike
又開埋呢啲想誤導人嘅標題
佢地2個本身就冇不和
之前小號事件就完全唔關miku事
本身miku唔打招呼係文春2022年嘅新聞,個所謂小號更加完全冇提過miku
content farm就亂加水話ドヤコンガ呢個帳號講miku唔打招呼
然後就一堆人跟風吹到佢地不和
而家一有佢地2個嘅合照就話 有冇打招呼啊 好姐妹,都唔知做乜撚
有冇打招呼啊 好姐妹
巴打息怒,我又唔係話佢地真係有野 ,就算真係有都冇事啦

https://x.com/inoriminase/status/1841419101836923018

咁miku做乜鳩身有屎咁回應呀又
好心啦
唔係幻想佢地真係好姐妹呀嘛
同埋其實
Acro Trip 頂尖惡路 係代理官方翻譯名嚟
乜鳩嘢 "開埋呢啲想誤導人嘅標題"
我講緊 伊藤美來 x 水瀨祈
做乜啫你
咁content farm拉返2022年嘅事出嚟講先
咁佢係咪再重新回應下都唔得啊大佬
唔回應就好地地
一回應就柒架啦
而家咪俾人又拎番出嚟笑囉
咁miku回應得柒係佢問題
同佢地係咪不和無關喎
實情有冇不和你同我都唔知
有表面嘢梗係笑咗先
問題係笑嘅嘢係俾人亂加嘅fake news嚟呢
有啲人仲要FF埋佢地2個心理活動,真心唔知做乜鳩
百合?

睇完第一集...無想像中咁好睇....繼續觀望...
佢點知的
講嚟講去都係分唔到呢個acc係所謂嘅「staff」定係佢真人leak出嚟,所以呢件事唔會有答案。
不過我諗佢應該比KR屌到上天㗎喇,佢哋管SNS咁嚴你仲搞咁大獲龍鳳比佢嘆
JK 一嘢掃低幹部
聽唔到 大聲d
今集講電話
主角都唔可以寫喺標題
咪玩啦冇呢件事你會咁用呢個標題?
你發神經玻璃心啫,聲豚起咩標題關你撚事咩,同嘈鳩人哋貼CV表兩個名同框有咩分別
其實根本就唔洗理人哋有咩動機,本身寫CV名喺標題就好撚普通嘅事,唔通龍珠PO特登寫鳥山明又要俾你鬧佢人走咗先特登標註鳥山明抽水咩,本身人哋就係擔正咁參與套作品
你都戇撚鳩
明知有fake news仲用呢個標題唔係繼續幫手傳fake news係咩?
一用咪又成班跟風仔入嚟又講返上面啲嘢繼續傳fake news
然後唔清楚嘅人咪信晒囉繼續loop,fake news都變真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞