兄弟入面,財務問題隨便問(8)

690 回覆
3 Like 2 Dislike
即係其實都係時間問題? 係咪我捱得過呢幾年其實都真係解決到?只係我俾多咗錢咁解?
我睇過約其實都係多10個內 我又覺得如果佢真係解決到 然後我捱幾多可以清晒又冇所謂 好似做老破咁 當俾個教訓自己啫
唔介意嘅不如講下你而家爭緊邊幾間仲好
簽左順利拎埋錢的話我冇野講
呢間上到去完全另一回事,出哂名黑
自己上香土睇,大把
UA 我得I Money 同ECash
Kcash 同Crefit 係維信都係循環貸款,月頭先還左第一期

所有信用卡都報哂, Mox,HSBC,Hang Seng, Wewa安信

Statement 有show 到人工, 大公司

更新
大約欠債: 大約436,396(已計利息,循環貸款每月還Minpay)

銀行:
HSBC: 95,000 信用卡分期貸款 (欠35期)
Citibank: 76,545 分期貸款(欠34期)
Hang Seng: 47500信用卡分期貸款(欠37期)
Mox: 18,000信用卡(今個月要交4000幾,14000下個月)

財務公司:
UA: 28353分期貸款+10000循環貸款(欠11期)
安信: 23000信用卡分期貸款(23期)
Kcash: 19343循環貸款
XWallet: 54000 循環貸款
Crefit: 18655循環貸款(欠11期)
日本網絡通:39000分期貸款 (欠17期)
Grantit: 7000分期貸款(欠6期)

感謝師兄你禁有心機睇

全部同一間嚟 佢用呢條條款就係畀個氹你踩
一線 正常二線唔會咁call你loan
係,所以我都唔知點搞~唔想再滾大條數,又有屋企支出,想分長黎還~
Mox係普通簽帳?你本身有冇辦法找到Mox先?
另外你啲卡仲有冇可用信用額?
反而清數蜂好似都多人講 又係中介射去二線清數
砌靚TU上銀行 而家多左咁多呢啲轉身plan
又係我 iva跟進k現日日打黎話提前到期要清數,會計師行果邊都日日打去同佢地講停止追數

係咪要去到開會為止,佢地先會停
Mox 重有萬三,HSBC 重有六萬幾額,其他冇了,同埋想問下我見小新同ZA個結餘轉戶有冇機會批?建議唔建議申請?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞