Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 686 排隊做會然

548 回覆
2 Like 4 Dislike
羡慕, 前排先買咗個, 成 $5XX
尋日訂嘢又無
聽日去拎Star-lord, 唔知仲有無貨呢
啲職員係咪搞事,拎Marvel 送dc
佢哋志在清倉,理撚得你
訂野都冇得送?奇怪. 我琴日再去銅鑼灣嗰間買嘢見到櫃位後面仲有大量燈箱等送畀人我仲見到有一盒mk80,唔知係咪都仲未賣曬
上面有人覆話買Iron man先有燈箱

iron man應該真係未賣晒
fb都淨係出咗鐵血戰士賣晒
400隻都賣唔曬....今次真係ht己死了
冇電影加持
同埋聽聞迪士尼都有貨
消費過一千就送
我剩係訂鐵血都有送燈
我星期四晚去SB訂Doom同安豬成1800都無...
咁可能係睇樣。。。。
所有限量版 淘寶店任訂
呀,可能當刻送晒
等𨋢嗰陣,有個職員同個熟客吹水
個職員話落去攞燈...
睇嚟隻mk80又要做店長了,早知我等半價先買
其實ironman熱潮都己過啦,唔明HT點解仲咁堅持係咁出im. 有時見外面同大陸啲人吹奏in art真係唔係冇原因,起碼會出啲唔同種類嘅嘢見佢嗰隻1:6黑悟空真係好靚.
少眾野邊有人訂 一水派晒HT又蝕
可以整meme圖出嚟

drax/ironman 果斷轉右

認真答雖然有一堆人鬧/笑但係我諗會買im嘅人始終有一定數量
就好似數碼暴龍都出得多奧米加獸呀
我認同一定會仲有一堆人買Ironman, 但連衣堆人都萎縮嘅時候就真係要諗下出下其他嘢吸收啲新血了. 睇住呢十年ht不斷食老本rerun 完又rerun. 成日都再喻歸來
mk42唔錯既,成套iron man 3表現好

mk80電影都冇出過,送比我都嫌阻掟
有冇咁撚多人想送嘢俾你個戇鳩仔
你喺呢個po入面存在就最撚阻掟
利申:有買mk80有訂mk42,不過如果出mk43 2.0應該會skip 因為放唔到入隻Hulk buster
唔知仲有咩款燈箱
黎緊中幾隻

alien, t1000, predator

唔係話支持無版權既野

只不過HT唔係無技術,但不斷升價既同時,佢交出嚟既質素有無相應上升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞