Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 686 排隊做會然

548 回覆
2 Like 4 Dislike
記得果時有人話bane粒頭淨係舊頭改色+可動眼
最搞笑ht官網又唔講係全新頭雕
真呀 re唔緊要但改好先re
dx19都叫隔左兩年
andrew會唔會太近
撚一轉先真係大upgrade

二千七咁貴又唔比Hq新頭

Gotg到依家都出唔齊team

仲有自己帶頭半價

真係唔明牙活諗咩
佢呢幾個ac仲要成日改名都知身有屎
除咗Cable仲有邊隻半價?

活仔,出埋GOTG 3 隻Drax 同 Mantis 先
Gamora,Adam Warlock 唔出,我都仲可以忍
閣下去年1月21日4時半前訂的HOT TOYS The Dark Knight Trilogy - Bane (MMS689) 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.
屌你呢啲嘢洗唔洗加密呀
差一個鐘
屌你老母又星戰

好鍾意整體好大份實淨,d膠摸落去好似真肌肉咁 唔知物料問題定咩,前臂稍微屈都好難。 地台塊神主牌有無巴打知點插落條gap度,未得閒著衫住摸對手都摸咗半個鐘,最正係豪華版份量仍然普通版盒size ,滿意過同期收貨丹爺
呢啲肌肉figure最怕爆膠
認同
caine唔知點解,成隻嘢好單薄,冇以前jw咁正
可能因為佢唔係著三件頭
又可能因為佢套衫太薄
啱啱同friend去尖沙咀陪佢訂嘢,除咗鐵血之外其他都有得訂見連mk80都有現貨上咗貨架... 咁快做店長
想當年我仲讀緊BAND 3中學
有條MK撚狗咁撚我, 話約我隻揪
佢以為自己有腹肌就好撚好打
(但其實我當時己經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉
不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型
所以D肌肉線條未現到出黎)
我D 毒撚FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有腹肌架」
「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾咁FIT 呀」

我心諗話你怕你嬲
有腹肌唔等於有力量
我笑笑口咁答應左條MK 放學去籃球場打過
fast forward 去到決戰時間
成班同學企哂係側邊睇
佢就除左件校服
成個小丑咁係到谷佢果幾舊腹肌仔

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋
但完全同腹肌冇關
真係難得到今時今日仲有師兄肯開箱影相擺上呢個濕鳩討論post分享
呢度d討論只係剩返一班燥狂郁d就罵戰, 同埋d白卡係度叫春
已經冇乜開箱分享, 更遑論咩改造分享/心得果d
今日派?

笑撚到
出個新頭又再出過
得個頭喺新都要Q2先派到

由其係嗰個乜嘢搞笑藝人吳乜鳩
屌你使唔使咁撚環保呀?
我都想
你唔好比呢條柒頭fake到啦
你有冇分享過啊傻鳩
等joker派貨,等到就黎癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞