[IOS] 龍珠 爆裂激戰(285) 蜜師兄逝去一周年紀念

525 回覆
0 Like 3 Dislike
儲定2500石抽
單吊體三人 抽到370幣 值唔值得課埋去換定等半年先換
其他大獎都無?計埋賣卡換幣,當120幣=12個十抽=600石,仲有sale 就大約6/7pack,1100-1300蚊,如果手頭有石都ok,但無愛無sale 就算,反正都無出咩必入既超難關
又留力十周年

之後留力十一周年,next year is my year

比達有無需要突?
友抽有老界、大界
lr 喊包達應該有eza
數字網排隻知大波喺top tier 真係有咁勁咩
新關都係用第7宇宙就解得晒啲任
turn 1 field 其實好好用
又有回血同復活
本質係一隻有咁上下高攻嘅功能角
開領域仲可以打人,又可以復活,又回血多
其實都好撚好打
夾埋大波隊真係好好用
係衰冇氣
唔係覺得佢唔勁 我都覺係好好用
只係用落唔覺得有技波/獸飯嗰個level 但數字網呢3隻係同tier
全隊加25%傷即係帶多咗一隻半入場
大波隊隻隻都大力到痴鳩線 呢一隻半係好恐怖
如果帶頭尾兩隻嘅話第一隻用嚟彌補頭幾turn疊緊被動嘅輸出
舊技波變身之後開埋第二次就加差唔多二千萬攻
邪念波又加千幾萬
計吓就好和味
一隻乜都有啲嘅合成獸 話佢唔勁又唔係 好勁又未至於
隊技就曬氣嘅 用佢做隊長不如技波 反正個場又係控制不能cat
最後都係入番果炸腳 最多有隻體布歐做變化
個buff防40%如果係長駐都仲話有兩個隊長嘅必要 宜家咁要黎無謂

連開兩個field就係不設實際
寧願第二個位比速波開 唔好阻住個輸出角變身
復活第5rd後先有又係on9 正常都車q死左對面啦

到最後都只係一個放3位嘅角色
佢好彩撞正天井coin開出黎 換都勉強可以
如果係要硬追隻3位角番黎
果班吹奏嘅傻柒youtuber真係死十次都唔夠
但佢自己冇力 前後加埋變相咪又係讓返一隻出去
睇返葉劉應該有得一齊eza,仲有下對cp eza 排住隊係個年cp 嬲悟同大波菲,唔係黎緊呢個月就大約聖誕/10周前,計埋eza 二獎,勉強都組得返個娜美隊
總之啲優點就寫咗出嚟
你依然覺得唔及獸飯lv係你嘅自由
或者你可以話 知大波十分係因為佢值十分
獸飯十分係因為最高得十分
yes correct
正式宣布獸飯十一分
1pm 開pool
國服有券抽

二獎泥鰍
記得n年前po頭警世圖係十連sr泥鰍
想問啲人成日Test隊伍嗰個悟空菲利個關係邊一個啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞