[IOS] 龍珠 爆裂激戰(285) 蜜師兄逝去一周年紀念

525 回覆
0 Like 3 Dislike
想入坑買個國際服初始號
有咩角色一定要入手?

最少兩隻+多石
https://x.com/airdokkan/status/1847911463857360951?s=46&t=OqCqzECq18sf945UrWXwGw

日服有新悟天、可能有新古拉/大王,仲有新戰隊,呢排啲f2p 卡出得幾密
垃圾免費卡,出多兩部卡機好過啦
其實係,出到一條team 都夠玩半個月
推左主線 滿左十技 潛在能力開到55% 再借人隊長打 等年尾step up 儲隊員
柒達
200%サンド・虹・サイヤ人汎用リンク下でのATK,DEFは以下の通りです。

ATK:超必殺1,614万、追撃必殺1,010万
行動後DEF:追撃0回で67.4万、1回で83.0万、2回で98.6万、ダメージ30%軽減

交代悟
ATK:vs超系1,792万、vs極系2,091万、50% or 100%会心
行動後DEF:追加効果持ち越し無しで74.9万、持ち越し有りで92.1万、ダメージ30% or 60%軽減

光頭飯
ATK:超必殺992万、追撃必殺616万
行動後DEF:超必殺×1,必殺×1で50.7万、超必殺×1,必殺×2で56.7万、70%回避

換衫版
ATK:超必殺1,818万、追撃必殺1,195万、30%会心
行動後DEF:追撃必殺×1で125万、追撃必殺×2で136万、70%回避
今屆天下一又證明dokkan永不死
yes,啱啱睇紀錄自己3000萬local 得34

不過逢新lr 都多20%人衝分
國服差龜頭連就出晒
覺得個獎勵都仲係少咁啲
就算小組第一都係得2隻 做唔到即戰力已經唔想衝排名
最少都送3隻可以比人2突啦 係咪玩野呀
而家預你每次拎一張夠4突
所以一開始都唔想去衝,反正都係免費廢卡,唔知佢咁孤寒做咩

插返新卡就係最勁娜美team 但又最唔夾
所以咪唔想衝分 反正點都有1隻
https://x.com/dice_ke_sun/status/1847802173645803720?s=46&t=OqCqzECq18sf945UrWXwGw

天下一全體必clear係會比魔童jr 主動技高分啲
聽朝開始維護,早啲消晒啲體
最勁娜美team但係全game前十都唔知有無
魔童一場快十幾秒
除非你要慳體 唔係點都係魔童攞分快啲
娜美星CP 2張限未eza反而係果2張行先
cp 周年卡eza 多數係大活動,eg 黎緊年尾w fes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞