[香港奇案]秀茂坪燒屍案

332 回覆
214 Like 8 Dislike
屌你老母
坐完出黎仲可以做到香港單車冠軍 黃金寶都算傳奇
又回帶
許智勇(肥勇),案發年齡:13,嚴重傷人,即時釋放。
  法官判詞:終生將在死者被殺的陰影下生活。
  劉佩儀(佩儀),案發年齡:13,襲擊傷人,即時釋放。
  周 俊(阿俊),案發年齡:13,襲擊傷人,即時釋放。
  陳肯構(肯構),案發年齡:13,襲擊傷人,即時釋放。
  羅桂芬(Cass),案發年齡:14,襲擊傷人,即時釋放。
  法官判詞:終身將在死者被殺的陰影下生活。

點解呢班人可以即時釋放無事無唔計殺人都有傷人啵
其實好想知佢地每一個人嘅真樣!
其實好想知佢地每一個人嘅真樣!

我都想知
條女任砌
出返嚟做kol
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20071226/10574023

警方事後根據一名輕度智障男子提供資料,拘捕14名男女,99年初,高院裁定其中6名少年謀殺罪成,4人判終身監禁,2人入獄23及26年。花名「佩儀」的劉佩儀與男友黃詩城,及另外4男2女分別被判襲擊傷人及誤殺等罪名,入獄3至7年不等。劉佩儀被判入獄3年,因前已拘押21個月,故於99年1月獲釋。

判得好輕
殺完人只係坐3至7年

有兩個十年內會出番黎

其實好恐怖 殺完人可以出番來 香港法律都膠膠地 對死者家人公平咩

香港算係咁啦 日本美國殺過人都可以出返黎啦 仲未講西班牙個d俾罰款了事既國家
重有邊個未坐完
呢D危險人物都放得出黎
癲狗咬過人都即時人道毀滅啦
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20071226/10574023

警方事後根據一名輕度智障男子提供資料,拘捕14名男女,99年初,高院裁定其中6名少年謀殺罪成,4人判終身監禁,2人入獄23及26年。花名「佩儀」的劉佩儀與男友黃詩城,及另外4男2女分別被判襲擊傷人及誤殺等罪名,入獄3至7年不等。劉佩儀被判入獄3年,因前已拘押21個月,故於99年1月獲釋。

判得好輕
殺完人只係坐3至7年

有兩個十年內會出番黎

掉磚又係坐三年
所以話窮人唔好生仔
呢D危險人物都放得出黎
癲狗咬過人都即時人道毀滅啦

班撚樣唔死都冇用啦
放出黎危害公眾安全
係套戲完全忠於事實
定係篇文跟住套戲嚟寫
rip :(
放大王佢地出嚟把撚
小童群揪會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞