Trump : 放任警察「超暴力1小時」即可終止犯罪

230 回覆
261 Like 70 Dislike
既然係咁你提犯法做乜?
黑人犯法就要打,和平示威犯法就唔打得?
你做乜撚野你講完有冇覺得尷尬而家講緊0元購犯法,和平示威點樣犯法?入哂紙喎痴撚線4張幾咁撚樣你真係玩撚完
佔中合法?
佔中會抆刀隊差佬抆槍啡?
你咁講,0元購都唔會,拎完野會特登去隊差佬?
講到你有得投票咁
0元購唔係重罪,捉到好似都唔一定會有前科
你捅人講緊係捉到真係會有前科喎
你會唔會咁憨鳩小罪玩到變重罪
咁咪係,咁都要放任警察超暴力,cls
好在佢冇
不過睇佢想投嗰邊,揀對家就冇揀錯
你不如自己去一轉美國先啦乜撚都唔知成撚日9up有乜謂,40幾歲喇大佬,好命啲個仔都大學畢業啦自己睇下今年有幾多單啦,cnn 又賣架
你根本冇落金鐘,講錯一句野,畀人私了
講緊美國真係架,40幾歲咁嘅樣,早日自殺落去陪你兩老啦
真。國定殺戮日 前傳

美國警打人就支持,香港警打人就popo
同一道理
李家超:放任警察「超暴力1小時」即可終止犯罪

想像下如果佢咁講 連登會有咩反應
一個係你偷野搶野你反坑俾人打,一個就係你示威俾人清場俾人打,你真係分唔到咩大佬四十幾歲真係要咁咩
兩者都係犯法,都係為左自己既利益
美國警打人就支持,香港警打人就popo

都未計2019既暴力示威
民主黨:放任黑人零元購
你自己都講左為左自己嘅利益喎,一個係反對惡法喎你40幾歲咁撚樣應該係你老母陀你缺氧做成自己俾個反駁點俾人都有嘅fuck you are dumb go kill yourself
你當港獨班人死既?
得200萬人話係惡法咋喎
自己做就大義凜然,黑人做就犯法抵打,咁樣雙重標準得唔得架
200萬人話係惡法佔左一個城市差不多1/3人口咁都唔夠?

好撚慘,真係唔敢想像你個人現實要有幾撚失敗連基本社會架構分唔到講多一次啦,邊撚度都係包括香港,如果你係去偷去搶反抗俾人打獲咁抵你死啦40幾歲人喇真係,冇咩成就就不如襯地淋啦
1/3人反惡法(未過半) 就可以犯法
畀警察打就唔應該,但黑人犯啲連監都唔洗坐既輕罪就要打柒佢地

香港人
其實同中共無乜分別
有批人原來一樣有特別原因就可以反文明反民主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞