周殷廷將到200間學校School Tour義演 原來因一位無心向學女學生

223 回覆
1466 Like 78 Dislike
今年有冇機會競逐下我最喜愛啊
義安理工學院專上文憑(主修電影、音響、錄像)
講經真係搞唔掂
好人好者鍾意熱刺已經係最大嘅缺點
係係係
你心地唔好咪覺得呢個世界冇好人
講啲嘢典型老屎窟嚟
最記得有次聽電台有學生打上嚟話畀人欺凌
佢一開頭安慰完講講吓叫個學生諗自己係咪有咩問題令啲人會排擠佢
老師,我都想留TY個髮型,得唔得呀?

唔好話義唔義演,係時間嘅問題,佢邊有禁多時間?
唔洗接Job? 定係當宣傳?
lm
啱 冇錢收唔好晒時間
間唔時都有歌手去 軒公都有 不過佢目的搵新血 我諗都收錢 收順啲咁解
<異世界關公轉生成為YT大哥 無金主要紅就要使出真本事>
其實有冇個所謂嘅女學生邊個知?
YT從來都話自己唔係好人

只係咁啱佢肯做嘅嘢係「好事」
而你又咁啱只係睇到佢正面嘅一面
就覺得佢扮好人
你可以選擇唔聽
成日都覺得就算佢既人設係扮出黎
佢做到咁盡既話我又真係唔介意係扮
起碼佢做緊既野真係幫到人
真心respect 佢
咁諗都正常 ... 但係可唔可以叫其他藝人都扮下 ?
我見既大多都係唱唔得, 演又唔得, 連扮都唔想 ...
件事好正面喎,一定會畀到啟發d學生
YT:去200間學校進行School Tour義演

連登波台狗:汪!
一日去幾多間唱
呢個marketing 真心勁
波台狗社會垃圾現實抬唔起頭對狗眼見到有人發光發亮就覺得刺眼睇唔過眼
咁其實佢都可以轉行唔撈嘅
仆街乜你咁講條友呀咪就係乜都唔得勝在就係肯扮
YT 去200 間學校,當每次分享計埋交通時間點都要三個鐘,都要600 hrs (25 full days) ,真心佩服佢肯擺咁多時間去做呢件事👍🏻

如果有樣野,要我重覆做200 次,我諗無論當初幾咁有熱誠,滿腔熱血,都會被磨滅。除了Motivation, Discipline 都好緊要

Respect 🫡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞