前妻歐倩怡呻窮等錢使 郭晉安被問會否出手相助以33字回應

218 回覆
235 Like 13 Dislike
通常分手女方一定千字文唱衰男方
而男方多數保持沉默就算
外人聽得多就會偏信女方一面之辭
香港極多大公司/機構/部門班管理層都係咁砌出嚟㗎咋,全個架構最無貢獻就係哩班人
CRP高嗰part嘅對答都幾九唔搭八
贍養費呢樣野真係on9
呢單野正好比班閪女人知道
唔好以為有人埋左單就巴屎閉
區倩怡都幾煩…成日都有嘢要同記者爆+講…
唔知無啦啦提自己個crp做乜鳩
有啲女人慣性就係咁, 無論你對佢幾好幾遷就, 一係其他人面前提起自己老公就硬係加鹽加醋唱衰個老公同時建立自己既受害者形象
快60算keep 得好好
安仔個樣正常左咁多
大佬真唔真啊,講到似陳陳咁Fact Check咗未啊
依家啲on9女權害死唔少女人男人
女人係雞都唔係咩新鮮事
係冇人信
女人
咩係crp

咁你有冇例子?
其實男人先係仆街,自己偷食仲大條道理數臭前度
劉鑾雄唱衰呂麗君, 同侏儒金俾日日出雙入對當呂麗君隱形
話呂麗君貪佢嘅錢喎! 唔通金俾貪佢靚仔? 呂麗君硬食啞忍到依家

Angelina Jolie 搶咗人夫Brad Pitt 唔該都冇句
Jennifer Aniston為咗顧全佢兩人事業不單止冇唱衰
接受訪問時仲好大方咁話Nobody did anything wrong
唔係就係唔妥對方看離婚咩
除非真係有家暴或者有婚外情如果我唔明點解要唱衰個老公
唔係就係唔妥對方先離婚咩
9up 勿認真
1個interview已經知佢係岸鳩女人,阿旺咁多年真係辛苦晒
心淡多啲
佢都冇數過佢前妻
反而個前妻唔顧大嘅感受又唔顧細嘅感受
芝麻綠豆嘢都攤出嚟數
呢啲女人真係好撚戇居, 成世順風順水食住個男人, 個男人對佢好咪冇事咯當佢公主咁樣咩都啱曬, 跟住仲要蠢到以為自己真係啱曬, 成個世界都圍住自己轉直到發現真相嗰一刻就真系做咗傻系
原來系廢柴冇撚用嘅累人累物女人
平時發號施令當正自己皇帝咁樣都係因為有個男人奉承你姐, 你真係以為個天下係你打返嚟㗎咩白癡婆我發現好多女人都系咁諗呢弱智成世easy mode 呃呃氹氹啲男做兵 發現自己年老色衰人老珠黃嘅時候就係地底泥
想睇佢唐立言上身 對付返個前妻
未離婚個時以為自己好得,要學力有學力,搵過第件佬又得

到真係離左,d佬見你咁西都廢事痴埋你到啦,又唔係靚過人又唔係後生過人,稍為有個錢既人痴埋你到都怕比人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞