前妻歐倩怡呻窮等錢使 郭晉安被問會否出手相助以33字回應

218 回覆
235 Like 13 Dislike
唔知阿旺幾時會忍唔住爆seed
吓吓訪問親佢都係指控佢呢樣嗰樣
好心有咩就私下傾
對仔女都唔細,佢哋公開講嘅嘢都會睇到
咪盞搞到尷尬
本來好地地個老公養住佢想讀書進修乜鳩都得,無端端又係要離婚又話要自主獨立

你屌鳩個老公話佢虐待自己,咁而家畀你自主獨立又話窮生存唔到,戇撚鳩
除非真係有家暴或者有婚外情如果我唔明點解要唱衰個老公
隻老本來食人妻無手尾跟,點知玩撚大左搞到離埋婚 ...要上身,走都走唔切啦
反而依家自然d 仲好睇
人哋眼界大開,好明顯勾佬啦
阿旺明顯心淡咗好耐 歐九成性格有問題/身有屎
自以為覺醒但冇料既傻閪
好多人想屌
阿旺唔係離婚前為咗避分身家分咗股份畀家姐咩?
綠撚咗都好難唔憎
又話碩士?
400全套
800口爆
我覺得郭晉安唔會講,揚d家事出來,其實自己都醜,話到口中留幾句
似躁狂症,六親不認超人上身,講野自我
唔知內情啦,但係坦白講自己有高學歷又唔係nobody,點會喺現今社會生存唔到

除非洗腳唔抹腳仲要好食懶飛唔返工等人包養就生存唔到啫

講到自己女強人,高學歷,大開眼戒,唔使靠男人咁撚勁邊有可能生存都生存唔到

搵工啦柒頭
郭晉安: 我已經放低咗喇
唔係名校,垃圾大學 xy學士 碩士 比錢就有
其實呢單野好明顯有人身有屎,條女同郭晋安結左婚咁耐,理論上婚後收入離婚嗰陣應該對分,點可能無錢。有人偷食俾人斷正就另計,通姦無得分。
有鬼 佢好似養仔
9成9係條友太懶想做少奶奶
怨郭晉安花哂啲錢搞生意
唔比好嘅生活質素仔女同埋佢
郭晉安就發現大家價值觀唔夾
人地係想搵大錢
偏偏多咗個老婆拖自己後腿,攞住湊仔女三隻字威脅老公
又要怨三怨四,甚至係家族入面撩事鬥非
郭家可能都冇人中意個媳婦
比我都燥

不過如果唔係因為第三者,到之後應該會和好,但絕對唔會娶返佢

利申我就係有個勁懶嘅女朋友,比埋董事位佢做都要辭任,而家旅行我機票酒店都要佢AA比返,最憎唔付出嘅女人。唔係父權主義,如果有女人條仔懶到出汁,我都係會建議分手
咁都做到高學歷形象
跟阿旺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞