香港迪士尼樂園明起加價 第四級別成人門票增至939元 「奇妙處處通」白金卡加至4,998元

213 回覆
21 Like 136 Dislike
啪!(皮鞭聲
Cctoy班人吹得就吹,之前重9up到話荷里活商場間機舖執笠,連hebe都忍唔住要專登拍片factcheck再屌鳩班傻閪

https://youtu.be/uKzBROeW40Q?si=H3aAzRTYogDsUOuI
俾錢入去排隊
千幾數拎黎溝好多條女,其實好抵
禾去熊貓好園好了
星期日好多人,排灰熊山谷多過一個鐘,frozen架船又係超過一個鐘,house of villains 等咗3 round
諗起以前讀書一放學衫都唔換就去哈囉喂
全晚排隊個幾鐘先玩10分鐘都無
毒撚無人同你去都唔洗咁大聲嘅
今日公布,2023年財政年度(即2022年10月1日至2023年9月30日)的總入場人次為640萬,增長達87%。

歷史最高680萬,已經差唔多恢復到2019前,見到班cctoy對住2張相打晒飛機
12700 yen
抵到爛
唔怪之得㗎妹專登飛過嚟玩
10/1前加價,等睇佢俾強人diu先
我去東京嗰個仲多過hk嗰個
志在帶風向
隨時唔係香港住
老老實實 樓主你今年有冇去過迪士尼
其他地方話冇人都由你班cctoy
迪士尼真係忍唔撚到
諗起入去人山人海 又熱又排得耐就燥
但係俾你講到直入玩game
睇啲人拍vlog
唔明香港個個有咩咁好去
但事實就係好多人
屌,你自己download佢個app睇
所有game都有show排幾耐,佢寫得5分鐘果D基本就係行埋去就有得玩( 因為行完嗰條入去玩嘅路已經用咗你幾分鐘)

星期一至五係咁
買個位真係白卡
上次3月(平日)去嗰陣真係冇人
香港智商稅又多一樣

人地10000yen唔洗
https://www.tokyodisneyresort.jp/tc/ticket/index.html
小心啲5毛話你cctoy hebe
佢肯平一半應該多返4倍客
仲要分4tier
蒙古人色目人漢人南人
其實4 tier係咪唔同日子?
旺日先T4?
個場點頂咁多人呀
加幾十蚊遊客無留意隨時都唔知幾時加咗
細撚到仆街嘅樂園都夠膽加價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞