【動畫】藍箱 青春之箱 アオのハコ 「1」

552 回覆
24 Like 9 Dislike
所以都有派人覺得,高砂唔剩係劇情工具人 (如果我冇GET錯你想講既位的話)
不過我就唔係呢派人
是 真係畫得好靚
雖然戲份暫時唔多 但都好吸引人

真心希望依pair可以一直甜到結局, 唔好搞咩誤會再分手依啲野, 如果佢地分手我就直接棄坑
可能係糖衣毒藥
其實係胃痛番
人物塑造連配角都做得幾好,後面反而會想睇師兄同埋匡嘅發展係點
作者風格來講唔似,除非編輯唔想END夾硬拖,又諗唔到寫咩
一般呢啲,主角就唔郁架啦,有咩易出事既但又想講既,塞落去配主到,好似匡咁。不過又咁講,迷惘誤會分手呢啲,青春期好正常既,只要佢寫得好又合理的話,最後復合咪冇事,最最最緊要唔好有第三者即純愛番最忌有NTR情節

我諗起堀與宮村,男女主好快成對,之後好似諗唔到寫咩咁,啲劇情去曬配角到,最後就突然畢業END咁
上amazon訂咗了
謝謝巴打
我覺得最後zoom遠雪山背景個幕好靚
可惜網上好多圖都係有對白框
其實一齊之後仲繼續寫都幾好,一齊就完又無得睇佢地咁甜既故事,同埋都刻晝到佢地性格唔會因為第三者而分開,只不過佢地比較慢熱,想睇佢地kiss真係可能去到最後先睇到
應該寫到學姐高三畢業就結局,而家文化祭大約到秋季
即係距離冬季畢業相差已經不遠
我預期都係高中畢業就END
青春之箱嘛,都係講青春,成個主線都係圍繞2個追求全國大賽
青春之箱叫做易寫,始終有個大主線全國大賽,所以一齊左之後,要寫發糖,點樣互相扶持果啲,
我講堀與宮村,係因為佢地一齊之後,發糖冇發幾多,成個重心去曬周圍啲配角到,有種唔想END,但又夾硬要搵野寫既感覺咁。
應該得官方12卷PV呢一個畫面有
香港冇得買台版?
信和好似得港版但係出得8本慢到以為就cut書
屯門書軒應該有
覺得好多奇怪表情都有熊吉同學sticker feel, 有冇人有同感
咁青春番就係咁,摸到手都有反應,
或者成晚訓唔著。

仲有mk 仔見倒想抄牌。

唔通變ntr 情節?

男豬真幸福,同女神同居,又有朋友助攻,已經贏晒啦
Bandai隻千夏真係好邪神feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞