【主場踢多5個都贏唔到】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCXC

1001 回覆
38 Like 55 Dislike
你句野無攻擊性都俾人cap,笑死
唔洗留手 搞多一個佢哋就會識驚
我地揸住本bc驚閪
而家連登所有topic都可以嗌一餐
低質到仆街
佢哋咁樣亂槍打鳥先係搞到成個討論咁差
條傻閪應該係逐個逐個起底,睇場波都搞咁多嘢,好心啦
好睇 不過用字好生癖
仲有六朝清羽記 都係18禁 又係好睇 呢套反而唔係睇佢肉戲為主 佢劇情都好睇 講主角穿越左個異世界 係中國幾個朝代合埋成為一個世界 可惜寫到第3部曲比公安拉左之前大陸有條友報串搞到拉哂成班黃書作者 好彩妖刀記個作者係台灣人冇事
佢半場唔落剷就好
國安大法好!
全隊都打得好好 Proud

連耶穌出到黎都成功防守幾下 真係估唔到
左花右木有d料到 希望達蛇比多d 機會
其實托沙個停賽計唔計下一場聯賽杯?
如果計嘅話其實影響唔大
保頓照計副選都贏到
條友捉撚晒bwa路
係 的而且確求例寫明踢走個波有理由比黃牌
但係依家我屌你老母臭閪兩次都係第二張黃同埋好撚公正咁比 我就真係冇見人哋俾得咁撚多
高華碩兩下飛鏟第一張已經要直紅 你唔俾第二下牌都唔出 今次就揸到咁撚正
次次我哋就揸到咁撚正 阻人快開 踢走個波呢啲 隊隊都做 紅牌就得我哋食仲要兩次 我屌你老母英超
曼城冠軍仲係1.9倍 阿仙奴3倍
今場花哥打正選巴丁即刻返生
停保頓 官網講左
奧利華「秘撈」幫曼城老闆打工 涉利益衝突

原文網址:奧利華「秘撈」幫曼城老闆打工 涉利益衝突 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20231010/mobile/bkn-20231010080035654-1010_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1viM_dA3t9t2oh-n21teKCzUUkaNdoazAOCooUUJFZE6SM_lyJt4fPDrQ_aem_fu2iLUfNnBXhWscM0O4Q4A
漏左 講18禁小說 仲有本淫術煉金士
我好懷疑作者係高登波台仔黎本書初頭勁多球員名既角色
肉戲唔好睇 反而劇情ok 字裏行間有以前高登仔果種幽默
算係咁啦,家下球證都係人地嗰邊
一定又拎埋你呢個ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞