【主場踢多5個都贏唔到】阿仙奴24-25球迷討論區 MMMCCXC

1001 回覆
38 Like 55 Dislike
剛剛食飽飯 D牛鬼蛇神走灑????
淨係敢對車狗射
真係 除左阿
其他比賽睇下比分算數
d阿狗真係好撚癲
https://lih.kg/3789566

屌條on9 仔起返我地底又唔敢報驚柒撚到喺公海開po
唔好玩啦,post頭嗰啲點會好似而家呢啲傻仔亂鳩咁爆
佢而家搵緊我嘅黑材料搵咗成個鐘先碌到去一年前
家下輪到我地俾人起底啦

冇事
個po全世界都可以comment
你知道有人有心玩就自己小心啦
公海班人根本反社會人格有心玩大佢
咪屈落阿迷度啦cls
@cheap_lam有人搞你
食多次飽飯再講
但係最後又係阿迷食
同啲戇鳩friend睇波真係好撚嬲

俾人入咗一球問我使唔使報國安
佢地已經成為自己最討厭嘅人我地比人屈角球多而家比人屌入角球多,佢地就學我地報國安
係咪都要食咗上次個死貓㗎啦
講政見?真係咁支持公義就唔會幫足總鏝笑鳩我哋啦,佢哋自己鍾意嗰啲咪叫公義囉
奧利華「秘撈」幫曼城老闆打工 涉利益衝突

原文網址:奧利華「秘撈」幫曼城老闆打工 涉利益衝突 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20231010/mobile/bkn-20231010080035654-1010_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1viM_dA3t9t2oh-n21teKCzUUkaNdoazAOCooUUJFZE6SM_lyJt4fPDrQ_aem_fu2iLUfNnBXhWscM0O4Q4A
應該自知有野既都去哂外國啦
你d fd 應該上連登上到入曬腦
有乜小說好睇?
而家啲人真係唔睇書、文字,段嘢長少少就tl;dr
睇埋睇埋啲reel、短片,搞到個人無耐性,連正常一個鐘嘅劇都話長。
又改咗制?
唔記得邊一年係改咗話唔可以杯賽停賽
無紅牌會點其實係未知數
同埋上半場曼城得savinho一個有威脅比到我地
下半場達adjust完 已經變左隱形咁款
可能1. 佢體能得60分鐘 2.我地都未熟佢路
現實有呢啲on9仔 唔駛同佢做friend la
你有全盛派
我都記得係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞