留言好恐怖, 咁多人鬧 國泰嗰兩公婆

225 回覆
39 Like 298 Dislike
如果大家都唔挨後
咁出入去廁所 食野睇野都舒服D
但明明飛機就係容許你挨後 係香港人自率認為咁係最好 令大家都好
所以我都想香港人有權利就要用盡
飛機問題就由飛機班7頭解決
連登仔:等陣,睇睇有冇波先
喺連登同娛壹 , 唔使理咩事,只要 " 大陸人 + 因航 vs 香港人" , 香港人就一定咩都啱,對家咩都錯
真香港人嘅價值觀一直都係支那人冇一個係無辜
玩黑悟空又得
唔知有咩前因後果 但我見到全機喺度屌嗰兩個垃圾
個女仔唔合作嘅位係?因為挨後坐要比國泰黑名單?
要分是非你慢慢喺法庭入邊分
網絡上一向只睇立場
大陸閪之後上小雄輸𨳒国泰就禁兩個廢老飛,私人恩怨喎,講到咁嚴重就應該出孖葉或者報警吖嘛,而且空姐已經調左大陸閪上business,條大陸閪其中一個不滿係話空姐初時呃鳩佢話冇位調但之後又有位,洗唔洗出聲明又道歉又禁飛咁下賤? 比著唔係大挘人𨳒你老母一鳩射你比CS送100 Asia miles 打發你走啦
只因為係支那人
而家係班連登仔又窮又要舒服,又唔想畀錢坐business,要全程都 ttl,真係想知點頂到長途機
你老豆當年唔射落牆就真係嘥氣啦
你都鳩既 唔挨得後張鄧 就咪撚設計到可以挨啦 盲反大陸人你就認啦
反映過就一定要較返張椅先得??????
咁我同空姐反映格離個細路嘈係咪一定要upgrade 我先得?
可能年代太久遠你唔記得
其實唔止手足會燒
觀塘個客務中心就係封咗站之後比人燒⋯⋯
咁咩人先入到去?
試吓前面坐緊嗰個唔係大陸人
係日本人或者歐洲人
班連登仔嘅反應
???
之前我見都好多反挨後喎
真,我坐佢格離一定第一個叫佢收皮
搞到香港人都睇唔過眼出聲真係好過份先會
因為大部份人都係己不關己己不勞心

如果全部係鬼佬應該一早有人出聲/出手叫停兩公婆
柒成咁話知佢黃定藍都割啦
醒少少啦
你收皮啦,奶大6西奶幾粒鍾
好多兒登仔話挨咗用唔倒mon
我究竟睇咗d乜
姐係你都同意啦 咁前坐到底邊度做錯
班友未搭過飛機
坐開廉航係度ff自己坐國泰前面挨後會無位
明明國泰啲位闊好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞