坐13個鐘長途機唔捱後訓教咁做乜

56 回覆
151 Like 53 Dislike
個大陸妹挨後嗰少少都話唔畀人睇戲?有冇咁撚痴線呀香港人?
點解要「信」

Btw 就算跟埋挨後,個角度都差咗
好白卡
好簡單:
上餐未收餐:唔好挨後
其他時間:要挨後慢慢向後,唔好突然大力推
前面挨後:你都挨後攞返的空間

有幾難明
就係呢個問題,好似港燦出山第一次坐飛機咁,話人挨後睇唔到電視。
咁你咪挨返後囉,經濟位個設計係咁。
珍。港燦
以前未有個人電視嗰陣 前面挨唔挨後你都未必睇到戲
簡單講 挨後係自古以來嘅設計 理所當然嘅權利
個人電視只係afterthought
沒有一個賤種黃屍是無辜的!
唔岩聽就話人未搭過長途機
前面捱後,唔通我屌佢咩?
咁我咪捱後囉
後面果個想屌我,但見到我前面都係咁咪又捱後囉
如事者個個都捱後,到有人頂唔順自然會叫空姐
空姐一望個個都捱後,就只會覺得係你搞事,叫你忍耐一下,暗地裡都係笑柒你唔捱後

到放飯果陣空姐就會叫人唔好捱後架啦,果時咪一齊直一直食飯啦
班人真心架
Threads日日有啲傻人屌人捱後
上次長途機, 前面果個挨後訓, 我咪一樣睇到戲!
只要較下個MON角度, 自己都挨後少少(唔使太多),大家就下就得~
長途機飛行左一段時間後大部分人都會挨後訓,唔訓都想閉目養神,呢個係norm! 你估飛機連大部分燈都熄埋係為咩?
有時臨到步,開翻燈後,機長廣播第一句就係 "I hope you could have some sleep".
當然起飛/用餐/降落時例外,空姐/空少會叫你較直翻譯椅背。
Cctoy無業、自閉、住公屋都訓到啦
驚乜
喺連登 永遠講嘢最大聲同最多正皮嘅po都係100%嘅極端撚
你坐嗰架廉航黎,挨唔挨後你都睇唔到,因為根本冇mon,-係你on9唔知個mon可以較角度
熄燈才可挨後.

唔係瞓覺,就唔好搞咁多嘢,要舒服,就唔好出門,留屋企瞓床吧啦.

隔一陣去廁所打j
得食野個陣拉直
搭親食完野都挨後
唔睇戲挨住都舒服過坐
same
cctoy 唔係所有野都要盲屌大陸人 盲撐香港人 乜都要拉埋中港矛盾 2019 黎講架
咁樣你同對家有咩分別 都係是非不分
又一隻屈毛狗
兒登畜去幾次日本就扮旅遊達人喺度指指點點
我都想可以訓到13粒鐘
樓主真幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞