坐13個鐘長途機唔捱後訓教咁做乜

56 回覆
151 Like 53 Dislike
成班唔知玩膠定點 淨係坐business先有資格訓咩
講撚到捱後訓教就係自私
人地一上機就派定枕頭同毛毯俾你 熄晒燈
擺明就係等你食完飯捱後少少訓教
定只係因為受害者係大陸人就無論點都要話9佢錯先
打直都訓到啦
以前D友讀書上堂釣魚咪又係咁
你不如話企喺度都訓得著cctoy垃圾
坐13個鐘唔畀人睇戲咁做乜
根本一樣
明明準備左marvel馬拉松, 比前面個挨後撚搞到我冇得睇,連飛機餐都食唔撚到
坐13鐘飛機,思考人生
點解努力工作,買機票去咁遠地方!
為目標,夢想,還是告訴人知你搭長途機...

小紅書那個女..
100%唔戴口罩 vs 100%絕對戴口罩
100%打針 vs 100%反打針
100%挨後 vs 100%唔挨後

發覺都係同一班人,最鐘意用極端嚟引戰
長途機休息定機上娛樂重要啲 你喺cx往倫敦班機逐個問 即係小紅書嗰單
定係又想講坐econ就無資格休息
香港好多撚屌,成日講到挨後張凳好似殺咗佢全家咁,明明大家都有得挨後,個功能喺度又冇唔俾你用
佢哋自己唔用個功能係佢哋嘅事,但就要其他人跟佢哋一齊唔用
有班撚屌甚至成日提議航空公司取消挨後將凳呢個功能,肯定係成班淨係搭過Express未搭過長途機,唔知道長途機個個都挨後瞓覺
Lihkg真係好地方嚟

見到啲POINT, 真係令我發奮搵多啲錢坐商務
普通位真係短途機先坐得
玩手指
成日扮日本人吖嘛
無人阻你休息
但唔好影響到人
食飯時間空姐會叫你拉翻直架喎 同埋部電視可以較角度,一定唔會睇唔到你其實有冇坐過長途機?
上次坐遊郵,五日全程坐直
痴到埋塊面度喎
無錯 錯在佢係大陸人反能左先
反挨嗰班都係淨係識搭短途機去日本嘅傻西
唔使理會
呢個真
挨後vs唔挨後呢個爭論好似係2023年後半年先開始喺歐美網絡世界突然爆出
之前根本無人會詏呢樣嘢
我就唔信捱後左,後面個個睇唔到戲
成班只係坐過UO 去過日本

你可以期待佢地有常識?
五毛星期日都開post分化
你上咩堂上13hr
低質cctoy出現了諗唔到點駁就屈人五毛先
幾驚你唔咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞