花姐出雀仔story叫Edan盡快離開林明禎

140 回覆
27 Like 309 Dislike

加分! 馬明以前都係
做人大大方方啦 玩埋d貼圖暗喻 花蛆
邊個日日扮sweet講早晨養班女友粉出黎先
又唔見Jeffrey, 有女友既下弦脫粉?
自己親手縱班fans就唔好怨佢地唔支持自己拍拖
更何況愈癲既女友粉愈課金得勁
口講偶像拍拖冇問題既人有冇買過edan d good都成問題
第一花姐係tvb棄將
第二tvb小生花旦不嬲照拍拖結婚 而家所有做男主既都有老婆仔女
以前林峯波斯高楊怡胡杏兒年代 佢地拍到荒死人唔知
以前tvb不知幾鍾意情侶檔
又可以一齊出活動又可以炒緋聞宣傳
例如陳豪廖碧兒以前成日情侶檔接job
又例如周麗淇橡膠穎受歡迎到三套劇都做情侶
tvb仲要安排佢地街訪問觀眾兩個襯唔襯
就算林峯以前係偶像都要拉佢同鍾嘉欣組cp
教正你啦市場論啦 阿叔
市場有嘢取代你 點解仲要追你
追其他單身後生仔唔好?
就連30年前 個個歌手都識答「想專注事業」
你估真係工作狂咩
個個都知idol 呢行係食形象競爭好大 你唔係單身/高調玩女 即刻長江後浪推前浪
你要拍拖都得 有代表作 個市場唔會忘記你 嗰陣咪得囉
咁佢有冇代表佢啊 阿叔
阿Mo單野又唔回應
因為TVB果班真係演員明星
鏡狗之流呢啲係扮韓仔既垃圾偶像,但又想學人公開拍拖
層次不嬲都好唔同
唔講以為而家係80年代。 明星拍拖有咩問題😂 佢唔拍拖都唔屌你地班停經丫婆架啦
鏡狗個情況唔同
愈想佢地收皮就愈要開多啲post幫手宣傳佢地啲臭史
呢條仆街肥西幾撚時死
要教仔閂埋門教囉
公開鬧人搏拉埋條女落水
講到條女黐你咁
林明禎地位差得過條上弦五
問題係佢班fans真係以前嗰個年代
可能係叫林快啲走,佢係賤男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞