花姐出雀仔story叫Edan盡快離開林明禎

136 回覆
25 Like 284 Dislike
花蛆不嬲賤
條友有冇藍屍做基本盤 無限pumb錢再利用成個政府去洗腦同打壓異見聲音?
中共同明星都有可比性?
到底花蛆幾時死
出得起價嘅話
啲仔都duck啦
關撚事 鏡熱潮已過 無料都紅咗咁耐賺咗班傻西咁多錢仲想點
可能樓豬就係花蛆
怕大家睇唔明個story,特登上嚟開post解讀
可能花姐見阿Mo情況好轉緊
先post祝福阿Mo好快好似隻雀仔咁識飛返屋企,離開醫院
利申:藍色窗簾
唔係叫兒登退團咩?
你係唔係咁白痴覺得人地無基本盤支持?
藝人根本就係另類宗教,一樣有號召力,如果唔係中共洗乜要啲藝人聽聽話話,唔係就封殺

不過你覺得無可比性ok,如果佢跌到30-50%粉,咁ig follower起碼都要跌2-3成,事實跌左幾多?
黃慧君(52) 玩 instagram / SNS 前衛過大部分連登囝
Ig follower係買返黎
你唔係信
偶像派唔係不嬲都要咁嫁咩? 因為食fans 幻想條水
除非你行實力派 賣才華 咁你想點都得

以前就算實力派都唔敢公開男女關係
想像力 創意 風格

成件事 / 成班人 / 成𠆤台 都好唔「翡翠」
有咩咪wtsapp講 博咩
咁唔講ig 講佢個tg group囉
幾多人退左呀?
冇雀既腳仔中出即飛
有冇人知花姐仲有冇其他單單打打story?
已知:
燒雞好食但難handle
雀仔走呀走呀走呀
仲有冇其他
都無乜人氣嫁啦
可能有好多都係zombie account呢
我都係好多賭錢tg grp入面冇退亦冇睇
Interaction rate先緊要
有花姐坐陣Edan呢次定哂
一睇就知你唔識啦 亂咁比喻

followers係水份 active user先係重要

唔出聲嘅fans係依賴最active果班做應援物keep熱度加燃料去撐住個熱情 所以最active走係連鎖效應 會搞到成個fandom氣氛越黎越搞唔起

比較大可能係佢覺得入咗圈識到人 覺得自己大把世界 已經唔需要fans充人數 可以想點就點

香港偶像除咗講廣東話之外無一樣野比其他國家偶像好 歌舞視外形無一樣掂
kpop 架仔 泰仔大把選擇 追過就當發咗場惡夢啦

如果你要比較香港而家個現實 係應該比較經濟 咪就係人仲喺度 但帶頭消費果班走曬去第二度 剩低沉默大多數就無mood再撐 比其他競爭力更強嘅artist吸引 或者直頭轉興趣做其他野
屌你真係弱撚智
聽聞仲多左人
呢條死肥婆收收皮先
小事出黎單單打打

真係要你交代負責任嘅就縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞