董之英前體育主任已向教育工作者工會求助!

359 回覆
1041 Like 8 Dislike
想屈人又唔夠周全
成日睇d 學生被欺凌既新聞,跟住d 老師,校長又話無d 咁既事,又話咩有同學生/學生家長溝通
睇到呢間董之英既校長,dllm 真喺唔L 會再信呢班仆街
啱,睇得過眼,尤得學生自生自滅hea 吓又一天。
似係迫到佢自己搵工走,原本想好來好去你私底下屈都算數。公開唱鳩我實同你開波
無論點玩單野個新體育主任可以搵定新工
一係校長校監公開屌鳩個新主任 Fake News 炒,一係扮傻唔會應,但成班人一定玩鳩個主任,最後就係認自己老屈 Sorr9y 當無講過。但點都好,個新主任都無運行,你係校長都 99% 選第一個 Option
人地都離咗職 仲會提醒你報名
轉個撚頭就俾個校長擺上枱 趕盡殺絕 老屈自己
呢單野 董之英校長唔係諗住辭職就算呀嘛?
董之英啲校董係咪訓著曬
無人出黎回應你地個校長所作所為?
名校快啲向董之英隊波招手啦
班學生實力咁強,學校管理咁差拖累人
實力名校應該出手幫下人實現理想
好似得你想佢哋自殺
呢次教識班學生
萬一出黎做野,遇到仆街上司,都要好似個前體育老師咁,識保住自己屎忽
有意義過踢波
校長同埋個新任體育主任咁撚蠢仲要咁高調

reset Password
暑假補課
「局方」發出嘅warning letter

全部都係啲相關人員搵下record就拆得穿嘅大話
10萬月薪冇喇
如果教育局真係冇出過警告信,咁個校長好大罪,呢樣嘢已經唔使求證
道歉啦柒頭,警告信呀啦,人哋玩到你盡啦
垃圾校長誹謗喎,入定花生先
微辣扮喊走得太前
校長
校長,你玩大了,準備籌備喊住道歉大龍鳳啦
只可以話受害人要儲足證據
有傷就即刻去睇醫生
嚴重嘅即刻去報警開file
等對家無得調返轉嚟講
叻個班一早泊晒碼頭

呢班二線無人會要
似被人逼
叫佢自己辭職啦
離開好容易,留低需要勇氣
垃圾學校都係靠足球維持
但都可以做唔好冇得賴人
冇俾佢地參加今屆學界
新主任係咪呢位?

群育教師見學生如觀自己‎ 成人始知患過度活躍症‎ 曾偷竊險賠前途
https://www.hk01.com/article/22187?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
校長得咁撚鍾意講大話 點教學生呀執成間學校轉特殊學校 反正成班都咁撚弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞