董之英前體育主任已向教育工作者工會求助!

359 回覆
1041 Like 8 Dislike
啲山寨王校長,全部誤人子弟
只識卸膊
即係學校搞個體育老師
搞走左之後 吸記得報名

依家就想射個波俾老師?
犀利,依家搞成咁都真系少有,屈人唔成仲要俾人咁樣踢爆
真人版譚道德
氣氛對了
教畜講慣大話連自己都呃埋
出嚟起曬壇話自己係受害者
點知唔洗半日比人反吸
肉鳩酸
佢應該係以為個前主任無果張申請reset pw既通知
諗住推曬俾佢無仇報,點知
個前主任真係告鳩佢既話真係賠撚到個校長on99
內部屈唔見光無人知, 就算受害者知道都費事煩
你開哂記者會, 即係斷人米路, 人地想唔反抗都唔得啦
過主啦波台傻鳩
劇情反轉,原來前體育老師係好人嚟,走咗都仲有keep住聯絡,提醒接任條友記得登記報名,點知校長自己唔記得咗跟住老屈返佢轉頭
應該係佢或其中一個教職員得到校長授權處理改密碼或忘記密碼
黃攸杰早於7月24日簽妥表格,表格上印有校長姓名印章和校印,負責人為該校另一名現職教師。

係咪女老師呀
校長同佢有路呀?
呢D校長真係仆街
搏人地唔敢反抗砌人生豬肉
嘩 羅生門
屈個走咗嘅係職場常見啦
因為都走咗,點屈都得
但今次柒在自己搞場大龍鳳
人哋係離職唔係死撚咗,你當住全世界屈鳩佢,你唔係諗住個離職老師會唔出聲任你屈
駛咁多錢招兵買馬
依家精英賽都冇得踢
DLGH
條肥婆當年贏晒
告佢虛假文書告唔入
【興德學校】前校長陳章萍被指用假文書 官指可疑但維持脫罪裁決
https://www.hk01.com/article/389908?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

最後勁風騷告返間學校
https://hk.news.yahoo.com/%E8%88%88%E5%BE%B7%E5%AD%B8%E6%A0%A1%E5%89%8D%E6%A0%A1%E9%95%B7%E9%99%B3%E7%AB%A0%E8%90%8D%E5%85%A5%E7%A8%9F%E5%90%91%E6%A0%A1%E6%96%B9%E8%BF%BD%E8%A8%8E%E8%B3%A0%E5%84%9F-034700801.html

不過呢單揾唔到判成點 排左四年都未審?
Band three 唔係無原因
媽 好柒呀
遲報名原因應該其中一個
- 校長/負責老師真係唔記得 (機會率小)
- 仲邀請緊勁學生轉校/留校 未決定到最總名單 點知遲咗
- 同唔知乜人 傾緊合作條款/商業條款/贊助/港隊出場 傾唔掂 攪耐咗
學真個隊皇馬咁,自己搞個學超盃囉
証據已經表示校長講大話
垃圾校長想屈人食死貓
家長教師會主席幾時出場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞