美國情報員:以色列「Call 機炸彈」行動已策劃15年

168 回覆
199 Like 4 Dislike
>> 公司內有不少人其實也不清楚自己實際上是為誰工作

我敢講世界上 99.9999% 打工仔都係唔知自己做緊乜
國家級計劃自己開廠開品牌生產線乜都得啦
全新出廠都係有料
咁多左膠邊有咁多名正言順
比人捉埋姦殺唔止以色列人
但班國際左膠仲阻人以牙還牙叫人以德報怨都on撚99
我諗班以色列左膠都冇估到 左到盡頭就係另一個法西斯
因為咁多年以黎都係佢地操控住媒體同輿論
依家來個180 完全打到佢地措手不及
甚至要美國參議院投票公開聲明話撐以色列
尤其是依家聯合國要佢半年之內完結呢場戰爭
睇嚟好快行動會升級
吓 你唔係以為中東恐怖分子一到禮拜日就會停止襲擊下話?
早兩個月先停戰示威完黎
以色列班人咪就係以為係咁,咪比人屠囉
傻啦 嗰日係臨Abraham Accord簽約前一個星期發生嫁
其實全部中東國家都搞掂 係爭油王未簽啫
跟住就
因為個協議係冇伊朗份 哈馬斯就更加唔使講
點會冇左膠阿大佬 知唔知美國啲左膠思想點黎架 咪又係班猶太佬透過大學傳過嚟
因為當時蘇聯收留過佢哋 咁佢哋咪覺得好囉
至少冇好似法西斯咁屠殺佢哋
直接最近2023佢哋先體驗到社會主義鐵拳
先明白左到極致都係另一個法西斯啫
千載難逢都要有人比先得㗎
IDF唔係低能嫁
同班中東佬玩咗咁多年 唔通突然失智症好似Biden咁
點解係細路?

不過如果x啲片啲真主黨友仔唔死都傷殘喎
我都估係單野開始黃左, 所以以色列先揀呢個奇奇怪怪時間引爆
咩呢班人, 佢地係真主黨即係恐怖份子, 真主黨連手機都唔用, 又點會搭飛機, 雖然唔排除部份高層照搭
https://youtu.be/VrsspTTpApI
0:09 Siberman 接call 機
Terminator 第一集,時為美國1984年
負責維修果個: 我打份工啫
自殺式襲擊就知道佢哋黐撚線
已經冇得玩電話10幾年,忍辱負重仲call機都俾你炸死

相反對面
source?
以色列都無話係佢地做 , 美國情報員代人地承認責任 ?
邊道話有死細路 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞