[年度盛事] 蘋果類產品炒賣區 (8)眼紅者勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
門口狗撚狗都有人放
Day 1 出去望下排隊個班傻鳩就知道咩叫送錢比人洗
好撚大雨
有冇枱布睇下?
你親戚:係呢魔仔,聽講你有炒iphone賺錢喎!實賺到笑啦,唔知你今年賺咗幾多日人工呢?吓?!
係咁升,早知唔翻上去了
琴日2點幾拎機 見住d OL 呀嬸一面死老豆款咁見有門口狗就埋去搶住放
偷睇到門口講200 200咁壓
細沙256現機放, 不是收, 平時做開網店, 滿分保證:https://carousell.app.link/mfEOLQ0Q3Mb

要的麻煩tg Tom: t.me/YTAudio_HK
買左細機真係不如自用
點會有人貼信用卡回贈畀你地賺
今日已經可以walk in
想同aos大軍 同日出戰
以前d 公司有錢 會hold 起一批貨
宜家無錢俾散戶多左貨
仲炒乜q
成班仲想減100-300走到
衛訊又唔畀 walk-in 買大機,其實佢係咪畀 Apple 停賽,冇貨喺手
好事嚟
唔需要有測隱之心
呢兩日好走 如果你想短期食左一水先

睇長期有得炒咪AOS入多幾部囉
細機256 即時落單即時有貨
朝早九點幾去到咪冇事囉
不嬲唔玩細機
有冇今日價紙?
9月21日11:00

iPhone 16 Pro Max 大機 先達回收價錢 2024-09-21
https://www.iphonepricehk.com/iphone-16-plus-pro-max-price
大黑256 $10800 (+$601)
大白256 $10800 (+$601)
大原256 $10800 (+$601)
大沙256 $12550 (+$2351)

大黑512 $12050 (+$151)
大白512 $12050 (+$151)
大原512 $12050 (+$151)
大沙512 $12600 (+$701)

大黑1TB $14350 (+$751)
大白1TB $14350 (+$751)
大原1TB $14350 (+$751)
大沙1TB $15050 (+$1451)
截至 2024-09-21 11:00

萬通紙價9月21日11:00
細機既蝕都要走啦

第一日炒唔起唔好幻想之前會炒得起
自用都唔接你貨啦 一係你平多d囉
先達近門口 綠色招牌 細沙256 9100走到
大黑512 放左12300當食餐晏仔
有貨都後門自己攞去炒啦,Walk in俾你買去賺咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞