[年度盛事] 蘋果類產品炒賣區 (8)眼紅者勿入

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
5舊都算,前面有條友原價收大機256先癲
正解
係 所以大多數人最後決定自用
有無巴打記得apple store 每日幾點賣 或者 開放返當日名額?
平1雞我更加驚有鬼
正如D人去先達唔係街邊trade, 驚假錢
有細沙本身已on on哋9
仲要大雨出去淋,
不特止 仲係炒機谷賣,講埋俾人聽自己有幾on9

明顯喺智障嚟
咁點解土豪一開始只訂大機256 同 1T 唔要512
512唔老黎? 細就嫌細?
要自用威比人睇就買256

要送禮豪比人睇就1TB

512唔上唔落

純要威就可以慳幾舊 買256都一樣樣
送比人買512 = 冇錢買1TB
唔送好過送
其實唔係,由好耐以前ip6關始最好炒一定炒中間個容量大金64年代

一直到13/14/15 其實都係256笑到最後,照呢個邏輯,其實今兩代應該係炒512

但問題係佢個價無變到,仍然係10199,呢個就係一皮嘅心理關口

如果佢肯退一格512係10199,而256係退落$8499以前128嗰格,我肯定係會炒512
原價放512 原色16pro max 有意留TG
先達收512 平, 唔代表佢賣出個陣真係平番比買家.

所以大陸人買512, 係唔會買到個價錢係平過256. 係無可能嘅事. 你係賣家都唔會咁癡線啦. 先達收得平只係佢唔想收. 當然, 如果有水魚平咁多都肯賣, 佢收多部都無問題.

訂單一開波一定係256 同 1T 會最多. 一係256啲真用家又無乜錢嘅. 一係1T 就送禮.
有興趣
認真聽日排隊買Pro Max有冇機?
有興
細沙256 想換黑/原色256 自用
有無人有興
https://t.me/Smba991654
而家係咪無哂ireserve突然搶機定係bot已經完善到完全無得玩?
啲機械人2秒就搶到 玩條毛
如果本身唔係用緊15pro/pro max, 都要上16架啦之後有apple intelligence可以差好遠
12點得細機128 沙色
最慘係棍波友refresh多幾次就會比人block停賽 勁on9
幾時先有得網上落單現場買機
想買pro max金512
原色PM 512, 想換白色PM 512
有冇人有興趣?
想要細黑512自用
車尾燈都見唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞