真主黨傳呼機爆炸︱學者、人權律師:以色列正進行國家恐怖主義

70 回覆
17 Like 65 Dislike
強國支造電池犀利 一觸即爆
依個臭閪就係回豬

最好check埋佢有無同恐怖分子聯絡
果啲學者唔係左膠黎喎
幫自己就唔係左膠
幫其他人就係
屌佢老母
打架前要提早通知預約?
pin la
真主無保護佢地?
啱呀, 香港都有一大堆 呢班人所講嘅国家級恐怖分子呀,
至少有三萬隻恐怖分子,
仲有一大班青關會,民賤聯,工賊會 呢啲嘍囉,
仲有十幾萬宣誓認賊作父嘅公賊。

BTW, 五毛好似你咁鳩噏會無糧出呀
真,根本香港人賤種黎
從來無平民唔平民
只有係恐怖份子同將會係恐怖份子
咁講嘅話所有戰爭行為都係「國家恐怖主義」
就算掉炸彈去軍事設施,都可能有細路喺附近剛剛經過
最唔恐怖主義就係以色列舉手投降然後主動滅國
咁美國掉原子彈去廣島長崎完全係恐怖主義
早知就唔掉,由得日本征服支那
前特首:以國家名義殺人並不犯法
有用咩

打太見洋人本身坐好位, 但廢到比個唔打得既女下屬搶埋份工, 佢人生最開心可能係日日睇蘋果屌蘋果做蘋果亞伯, 不過蘋果執左佢都無野撈鳥
咁就要睇你覺得佢既目的係咪對當時既日本市民散播恐怖
原子彈呢家野同我地印象中既恐佈主義唔同之處在於其威力
當年只有美國有, 佢射核彈既目的係透過展示壓倒性既力量黎迫日本投降, 社會上有無恐佈氣氛實際上唔太影響日本軍政府既決定, 亦唔係美國既主要目的

但唔理係咪恐佈主義都好, 掟核彈呢件事本身就充滿爭議, 而當代戰爭倫理黎計係不可接受
令恐怖份子自己感受到恐怖,以色列好波
無差別襲擊 戰爭罪行
特別反恐行動
人地打緊仗呀戇撚鳩
炸撚左人地咁多次人地炸返你一次半次又唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞