[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (54)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
呢個 page 都少少 on 9
其實都唔係冇道理日職爭冠分子,多數踢亞冠都係派副選同hea住踢,日本仔始終都係覺得日職重要過亞冠
又壓垮
快啲躝
力爭三連勝,南朗山下見!🗻

_____
中銀人壽香港超級聯賽—🔴冠忠南區 VS 🟢大埔
📅:21 SEPT 2024
⏱️:1600 HKT
🏟️:香港仔運動場
🎫:HKD$80, HKD$40(特惠票)
📺:東網免費直播 Free Live @on.cc / 港台電視 RTHK 32
_
Follow Our IG: @tpfc|@taipofootballacademy
_
#大埔足球會 |#TPFC|#linkourcommunity
#大埔足球會足球學院|#taipofootballacademy
好正常
以前意甲小型世界盃年代都唔會英超盛世咁
現場睇

上半場頭半個鐘係踢得幾好,後防補位都快、有紀律,如果球笠射入咗又唔同世界

主要失波都係意識問題,唔跟人,港超都未必會犯嘅錯今場犯咗,但我哋唔可以當呢隊東方同16-18嗰隊踢過亞洲賽嘅東方比較,始終大部份都係後生仔

公道講,上半場fat gor 對住班鬼佬都唔落下風,有長傳有補位(真係好過胡晉銘多多聲),馬高斯都幾好,如果唔係傷咗要用大佬,未必會輸咁多球

後生嗰班(Anson, Jesse, Timmy)真係要操大隻啲

attention whore
大家又理佢佢咪繼續高潮
比返馬查度打左 祖連奴右 利亞倫中場
一齊支持小東方
多人過傑志
支持東方
深水埗見
大東方重新堀起?
得罪講
香港人幫人地國家隊打氣唔多唔少都係on9
阿根廷又好日本又好
留到骨幹再討論
期待巴西埔下季8鬼打亞冠
但呢班其實唔少21/22都有份踢亞協, 心理準備可能真係要做好啲
印度尼西亞眾議院正式宣佈批准希爾格斯和埃利亞諾-賴因德斯的入籍請求。

據悉,在經過國會全體會議批准後,希爾格斯和埃利亞諾-賴因德斯的歸化進程將繼續推進至國家祕書處,獲得總統令。

隨後,希爾格斯和埃利亞諾-賴因德斯被安排在下週初在荷蘭進行印尼國籍宣誓儀式,在正式成為印尼公民後,印尼足協將處理兩名球員從荷蘭足協轉會至印尼足協的手續。

值得一提的是,印尼國家隊目前全隊身價是1673萬歐,在這兩名歸化球員正式入籍之後,球隊身價將再增加765萬歐,是國足全隊身價(1103萬歐)的兩倍多。

希爾格斯和埃利亞諾-賴因德斯預計將在2026年世界盃預選賽第三階段對陣巴林(10月10日)和中國(10月15日)的比賽中為印尼國家隊效力。

又多兩件荷甲
人地為左入藉可以上埋議會 霍生可唔可以係立法會提一提入境處加快harrison入藉程序
多謝白種蛇支持小埔
支持大埔出戰亞冠
你哋贏理文實至名歸
一唔出雪菜就連對坡佬都輸埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞