黎巴嫩全國多地再有無線對講機爆炸 至少3死! 真主黨在5個月前購買

109 回覆
65 Like 1 Dislike
爆緊SEED既以仔完全唔同次元

以: 玩家
回: Sims / Roller Coaster Tycoon 入面畀玩家撚既人仔
台灣佬整炸彈?
一係call 爆機,一係講爆機
死得太柒見唔到架
呢啲真係國安
對以色列有威脅既雖遠必誅
萬一個用嗰陣個target係支那機就出唔到呢招
成日講的網絡攻擊一次現實示範
唔需要好先進武器,hack入去裝後門有用時啟動就可以搞到對方大亂
亦所以點解美國核武系統唔會連網
要奪取你要打入去
比人奪取控制權好易炸自已
所以咁防大陸野係有理由
開戰時引爆晒你所有手機就已經夠亂
或者亂搞交通燈搞到交通大亂可以阻你調動
炸到變漿啦
五毛:咁打到德黑蘭未?
諗起以前明珠台有套戲成日播
史泰龍做 乜撚都可以整做炸彈
好彩無用入耳式
無限loop
幾時有 queer for Hezbollah
我估而家真主黨會掉晒D電器落街, 改為人肉通訊,
剛剛以色列declare new phase of war, 唔知仲有咩睇
Middle East latest: Israel declares 'new phase' of war after deadly pager and hand-held radio explosions in Lebanon
https://news.sky.com/story/middle-east-latest-eight-dead-in-pager-explosions-include-hezbollah-fighters-militant-group-says-12978800
直接生產嘅時候放d炸藥落去
然後駁好電線program好,隨時可以引爆
而家人哋話呢個係台灣牌子
然後台灣就話唔係made in taiwan
佢哋只係賣咗品牌授權
實際上係其他國家設計同生產

但如果嚟緊幾個月台灣有恐襲其實真係唔出奇
鴿都可以植入炸彈啦
美國當年咁耐都搵唔到拉登, 真係無鬼用, 早知外判比以危列就早D搞掂啦
我估另一原因台灣跳出來否認, 係怕被真主黨報仇, 雖然佢而家都唔得閒
兩種器材都會爆,應該好易查到兩個共通點,斷估唔會同一間生產商,可能係同一個進口商,中間人,同一個運輸集團。。。
如果喺飛機爆咪冚機鏟?
Israeli officials notified the US that the country was going to carry out an operation in Lebanon on Tuesday but did not give any details about what they were planning, according to three sources familiar with the matter, including in a call between Defense Secretary Lloyd Austin and Israeli Defense Minister Yoav Gallant early Tuesday morning.

唔知有冇扯貓尾
如果用一批有致癌物廁紙
可能已經生晒肛門癌
二月嗰陣真主黨個領袖話手提電話好危險
叫啲成員全部唔撚好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞