賀錦麗「乘勝追擊」首次單獨受訪 美各界痛批答非所問

168 回覆
180 Like 13 Dislike
是但啦佢講乜冇所謂
啲tiktok kids同swifties覺得賀雞辯論贏笑得好正好岩meme圖咁就得架啦
佢Country嗰期ok
但Dark Taylor之後講分手講得好Bitch
應該會同我地嘅比卡超好啱傾
愛侵力: 美國人你哋同我聽住
關咩事
事實係由Country轉做Dark Taylor之後我就無聽
個個真係似你用政治聽歌
一開頭唱人地mean
之後自己都變mean同 bitch

但係越黎越多人受落
都唔知點解佢哋覺得好似好出奇咁,個個政棍都係咁㗎啦,帶你遊花園問非所答
啲女人本身係咁
I'm the bitch, this is my attitude
支俄事實上已經結咗盟
等於你返去1936同大家講親意反德咁搞笑
同楊千嬅一唱到高音位就喊一樣
全力支援烏克蘭
無講點由中產到從政喎

果段都好勵志
而家情況已經好唔同
以前trump成功到係因為談判仲有用,未去到禮崩樂壞
烏克蘭打仗一定係拜登太軟弱,但開戰之後陣營都分好晒,仲有乜好傾?返唔到之前㗎,反正你談判完 支俄轉頭就會話係歷史文件,如果有日突然間搞珍珠港式襲擊我都唔會覺得出奇
唯獨就係得肥金可以傾到,佢淨係想千秋萬代,真係要佢出去打仗搞事幾難,俾佢維持到個王國就冇乜所謂
而家西方需要保守派+團結盟友應對新冷戰甚至ww3 ,侵做到保守,但係團結唔到其他盟國,咁對面就有可能冒險,博你唔救盟友或者繼續打破國際秩序
女人口大食窮郎
黑化自己又身體自主啲woke 閪woke撚好受
在有關她和拜登有何不同的問題上,賀錦麗表示她顯然不是拜登,自己將提供新一代的領導,並大力投資擁有大量工作機會的領域,但完全沒說明她能提供怎樣的領導以及何種工作領域。

好有共產黨風味
Harris has a plan.
畀啲時間佢啦
美國人你哋同我聽住
左膠垃圾不嬲係咁啦
真,美國班弱智真係唔值得有trump
咩揀錯?擺明親身做實驗,咁樣寫歌先易啲令班弱智歌迷有共鳴
所以侵咪俾人大力反對
唔打仗啲軍火商華爾街咪賺唔到大錢
軍火商華爾街咪賺大錢,咪有錢俾民主黨高層過富貴生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞