吳志森:香港人而家眯埋自己隻眼,只睇到眼前歡樂

232 回覆
112 Like 425 Dislike
觀眾喺場外屌講就易
佢係條片話「唔係叫你冒咩風險,叫你關心下呢單野,網上講吓嘢製造輿論壓力,但大家都唔做」
真正既叫人衝自己鬆
網上講錯野都會俾人拉,到時又唔係佢出嚟幫我坐監,根本講呢啲說話就係煽動情緒,俾d唔成熟嘅𡃁仔信咗佢唔小心網上講錯野,轉頭就上門俾人拍門,而佢就繼續海外軍師
呢條撚樣,當年掛住個「黃」字走咗出去,又台灣又英國,成日開talk,講嘢內容基本上都係踩香港為主,下下靠踩香港去等人課金,都真係好撚核突
我留係香港去飲下食下都要跟你啲移民L果套?
連登有個唔係開po 只係reply
嗰個reply仲要無人quote無正皮 都照拉咗
吳志森要俾壓力嘅程度 仲唔話唔係冒風險?
佢呢D講法好有問題
有人分析過 疫前疫後人數差唔多
當你有上升亦都唔係太多
佢係咪當香港700萬人都反 唔計藍絲同原本就係支那人既新移民
痴線,佢連翻香港都無膽,學咩叫人衝呀

我想香港死喎 係咪有咩誤會?
移民撚日鳩日靠圍爐踩香港黎取暖
見到班留港撚周圍去玩就心理唔平衡
肉酸到
我係外國生活咁撚辛苦 係到過緊同之前幾十年人生完全唔同既生活模式
你班撚樣就北上吃喝玩樂 又開心追星
完全唔撚理政治 生活得咁開心
班移民撚咪谷住谷住囉
咁佢唔留係香港跟進下?
同啲喺大灣區評論英國美國嘅柒頭咪一撚樣
走撚左就更加唔使收聲啦,有本事去英國拉人丫笨

依家折墮到要同班大灣區KOL比
吳志森折墮到同西門敬同癲婆欣之流係同一個level
拍片拍到變撚咗做白卡藍屍
有本事嘅就移民,無本事咪做留港L囉,除咗吃喝玩樂重可以做啲乜嘢?講兩句唔啱聽都俾好人告…. 乖乖溶入大灣區,今年有錢今朝醉咗先啦!
人地講事實=>
香港人(官,部份人)而家眯埋自己隻眼,
只睇到眼前歡樂

成日覺得減息樓市會好, D資產,股票唔會跌.

香港係一條中西接駁橋樑,西邊斷左
結果點??死路一條.
嗯….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞