印度電影人Soham Shah控告《魷魚遊戲》抄襲

42 回覆
2 Like 46 Dislike
大逃殺呢?蒼蠅王呢?
印度仔日日掛住強姦
而家先留言到套 魷魚遊戲 ?
魷魚遊戲有轉圈同跳舞劇情咩?
dllm印度佬
就係咁乞人憎
無睇不過like左先
動畫已經有
on9 到
咁鍾意用腦去睇書啦傻閪
返完工想睇下班友點樣死,or柒都要用腦諗大道理,你都神神地
日本仔拍極都拍撚到好似套印度電影LUCK咁撚CULT
想點撚樣紅呀
https://www.youtube.com/watch?v=hx0MGFC1rE4&ab_channel=GaragePlay%E8%BB%8A%E5%BA%AB%E5%A8%9B%E6%A8%82
CULT撚到呢, 得中國香港人呢D專拍爛片既種族先識得欣賞
真係
呢套垃圾吹大到
日本 賭博默示錄 都未出聲
級數爭好遠
淨係睇戶田個神崎直都值回票價,又靚又做柒野勁好笑
印度野我淨係識
嘟嚕嘟嚕嘟 嘟嚕嘟嚕嘟 嘟嚕嘟嚕嘟 噠噠噠
所以有日式作品俾鍾意時時刻刻都鍾意諗大道理既人睇咪平衡返囉
上面咁都有得嘈,其實可以直接嘈埋呢個世界點解會有爆谷片既存在
呢套我睇左一半就棄左
仲有男女團
就係想講一早有大逃殺嗰啲拍到爆晒啦,想R著數呃錢啫
前排有位巴打貼過套印度TOP GUN,告返班叉仔就啱啦

「印度電影真係點都比到驚喜你」 有冇人睇過Netflix 個套印度top gun ?
https://lih.kg/3774908
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞