網民呼籲杯葛《戰錘40K: 星際戰士2 》要求加入女性星際戰士 玩家狂送「逗趣小丑」獎勵回應

86 回覆
158 Like 15 Dislike
有,但控制自語
逗趣小丑
控制自如
支持 想睇多隻 concorn 出現
同伊斯蘭教一樣
1-2% 就話要支持佢哋移民
5% 就話要起清真寺
25% 就開始周街傳教
35% 組合糾察隊周街捉女人着性感衫
60% 排斥趕走異教徒無神論者
95% 追殺剩低啲死淨種
100% 什葉派同新嚟派內亂 軍閥割據姦淫擄掠
俾老美定義為邪惡軸心 印銀紙經濟通脹 電腦大爆炸
班撚屌做咩唔玩concorn
根本唔認識Warhammer 40000 game都未玩過就係度尻up

人類係個背景係宗教極權統治+腐敗官僚點會有呢啲lgbtq嘢,色孽就咩都有啦,咪自己上multiplayer 整隻拜佢嘅chaos spacemarine囉

話要女嘅,隻game Imperial guard 果major 咪女人囉,現場凡人最大粒係女人啦,space marine 搞完個手術其實都中性人啦,背景入面inquisitor/mechanicus/rouge trader各大Imperial 勢力大把女人高層,有權又打得,custode 又有女,silent sisters 全女班,隻game 啲imperial guard 全部都係紫眼珠嘅cadian shock troops 出身cadia 由出世開始不分男女全部受軍訓性別完全平等

柒撚懵懵連背景都唔瞭解就係度要求representation
愈嚟愈懷疑係高級黑
借左膠撚拎曝光
如果唔係邊有可能次次做啲嘢都咁柒
Concord 有齊woke 元素就收皮,好心d woke 撚/DEI 撚就去死
可能係宣傳
見之前女權野冇人買
反女權就爆買
而家間間都識玩
加個DLC女性豬扒殘障星際戰士 100USD
畀班lgbtq+慢慢玩
班左膠獨裁過北韓
出夠兩個DLC 角色
一個係樣靚性感身材正女人
一個變性肥老殘障黑女
到時睇吓邊個DLC 多人買
班on9係咩心態 點解成日要人地代表佢?
如果佢地知道故事入面d女人會比戰幫捉去做混沌子宮會唔會發癲
點會無
加完戰鬥修女九成又嘈點解無黑人
點解要邊緣化啲小丑
咁多人討論證明香港好少人睇steam discuss
劇情義肢果個咪黑人
有哥殺劇情既話,我就支持有女人
明白佢覺得一隻game 岀現到多元化既人你會鼓勵到小數群體
但佢好似唔明依樣野只係good to have
好似有game 岀現到香港人我都會覺得開心
依家反向施壓係成件事錯曬
因為壓縮左創作者空間同意願
進而好可能會影響到作品
係咪等於派膠?
Emperor’s children:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞