坦克:你咪講囉 你踢緊沙地咋 369

271 回覆
202 Like 16 Dislike
真係好撚正呀,師兄,可唔可以講多少少?
講爭冠又比人話佢自潰,唔知自己隊波咩料
講爭唔到冠又話唔應該咁講

咁即係點
坦蛇應該係世界冠軍 (記者會)
其實朗37去沙地有咩問題
美斯36夠去美職
冇問題
問題係美斯唔會話美職係一線聯賽丫嘛
美斯唔會日日拎舊球會出黎R流量
柒頭朗由20歲R撚到40歲
咁阿仙奴咪好撚勁?
你過到今季先算,驚你好快失業
下等沙地人夠膽串我地皇者曼領隊
坦蛇主場輸俾利記都牙刷刷
入波去港超慢慢刷
仲有7喜都可以仲係度教緊
你就知佢有料
係 好撚勁
暴迷笑聲
疤會反朗都理解 正如我哋皇都會反小花一樣 但係班19000反隊史第一人就真係理解唔到
毒撚美斯無咁多嘴
仲以為自己係頂級球星
不停刷存在感
偽君子講到毒撚,真毒撚點會彈出彈入
“He’s crazy. This guy is an idiot, a sick man. You think this guy is normal, but he’s not normal, otherwise, he wouldn’t do all the things he does. The last nonsense he did, the whole world saw it. Why do you think he does these stupid things?”

佩主席一早帶頭反緊
講真話都叫唱衰?曼聯啲成績依家係咪廢?
足總盃聯賽盃
C朗喺曼聯都贏過
仲有聯賽冠軍同歐聯呢?
淨係識人身攻擊就摺埋啦

迷坦唔該唔好扮曼迷,影撚衰曬

一有人提朗哥/批評坦克就失控,外人一睇就知你咩球迷啦
With a new annual salary of £13.5 million, Ten Hag will become the second-highest-paid manager in the Premier League, behind Manchester City's Pep Guardiola, who earns £19.92 million per year.2024年6月25日
丙朗係球員黎講爭議性都第一除左大力補乜春都拎晒,而你光頭得個足總就行撚開啦
C朗無需要r流量
C朗本身就係流量
迷坦其實唔care曼聯成績

你有冇見到佢哋介意排第八?你見佢哋提沙特聯仲多過英超
真,花迷連做美斯契弟嘅資格都冇
美斯嚟香港撚完你,班花迷照繼續幫美斯含撚

仲好自豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞