坦克:你咪講囉 你踢緊沙地咋 369

271 回覆
202 Like 16 Dislike
ow Sports】面對舊將基斯坦奴朗拿度的批評,曼聯領隊坦夏反駁對方,甚至嘲諷他在沙特阿拉伯「搵食」,談何野心?
日前,基斯坦奴朗拿度接受前隊友里奧費迪南在podcast平台的訪問,稱坦夏(Erik ten Hag)在季前表示曼聯離爭標之路很漫長,是錯誤的說法,因為以紅魔這樣歷史悠久和錦標無數的球會而言,就算現實上未必能成為爭標份子,但作為率領球隊的元帥,還是應該嘗試以更正面的方式來激勵士氣。

周四出席英超賽前記者會,坦夏直接回應了C朗的批評:「如果你仔細閱讀之前的文章,他也說過類似的話。他有權發表自己的意見,沒關係的,但他遠在沙特,已經遠離曼徹斯特。」

曼聯在國際賽周前的英超吞下2連敗,而且最近一場被利物浦在奧脫福球場以3:0技術性擊倒,如果周末南下造訪修咸頓再敗,將會錄得自1986/87球季以來的最差開局。

面對包括C朗在內對他和球隊的質疑聲音,坦夏補充:「不會影響我,我知道在這個過程中要經歷甚麼和必須做甚麼。之前就說過,我們還處於過渡期,有很多年輕球員,還要處理傷病問題。不過,任何人都不應找藉口,我們還是要在餘下時間贏下每一仗,我是清楚的。」
咁你真係柒ma
荷甲教練又冇聲望根本冇軍威
安76 呢d牙朗會咁講咩
你係fucking nobody
夠唔夠柒頭朗柒
話沙特係一線聯賽
又話贏歐國杯勁過世界盃
我地曼聯坦蛇有足總杯,你有咩杯
坦sir 真係成日當朗狗咁撚
條友連沙地都無盃仲牙刷刷
算係咁啦
哥狗接班人達蛇5年先拎到1隻
蛇哥2年已經2隻
朗點都係曼legend
坦只係笑料
d最差紀錄好似破極都仲有
等睇迷坦J坦蛇串咀仲開心過曼聯贏波
坦克有?
咪淨係笑到朗沙地同世界盃
但人地喺曼聯乜柒都贏過晒 仲要係球會legend
如果咁都唔可以出聲屌
未證明到自己有料嘅坦克應該直頭縫埋個咀咪撚講野
一定要踢緊曼聯先有資格評論?
講真坦蛇賽後真係未撚輸過
我都真係覺得佢幾勁
咁如果計係曼聯成就
朗尼係咪可以㩒住柒朗係地下屌
30歲阿叔笑個60歲嘅前賽跑冠軍選手今時今日跑得慢過佢
40歲搵緊幾百萬一個月
仲入緊波打破緊紀錄
出個post都過百萬likes

俾你呢個連登仔話柒
我真係未見過球會Legend
為左自己上電視唱衰球會
仲要講埋啲阿媽係女人既野
然後講到開心大發現咁
其實係為左自己
波台好多人都思覺失調覺得自己係美斯
咁李嘉誠係咪可以話朗哥柒
朗狗仔由獎杯講到入球
而家連入球都冇得講
轉講年薪
遲啲可以講朗哥年紀大過你
弊在李嘉誠唔會話人哋柒呢

邊似你呢啲美斯迷見到C朗就衝出嚟
咁屍朗成日衝出黎呢
次次跌落地下 揦翻拃沙
坦蛇球場外冇輸過啦
c ron話曬係mu名叔 點都有資格出聲掛
緊係有資格啦
約多次摩根上節目講囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞