微軟CTO預言:“顛覆性”的AI產品很快將橫空出世

38 回覆
13 Like 7 Dislike
grabage in grabage out
Copilot 真係方便過就咁 google search
仲要而家好似準確左好多
因為唔係replace崗位,係Replace 左好多公司
插畫的基本上死曬
Skynet 影射 Google 喎
我個日同佢講有個位錯閪左。
佢同我講對唔住,再做。
然後比返一份同樣係錯同一個位既野我。我已經係叫佢一步步做。咁都可以錯
有得out都偷笑,不停錯同一個位然後同我講你今日quota 用完
關中国香港撚事
講真幾有用 幫我寫lua代碼插件幫到手 當然佢既理解能力係有 但唔多
你要一定糾正 帶住AI行 等佢幫你省時間 唔係幫你做埋份工 傻西黎
已經有72種性別囉喎仲想點顛覆性?
性愛機械人
靠佢做我份工就屎都有得食

我之前有個excel表唔見左咪諗住試下叫佢試下整返個出黎囉。

都係叫佢做下收入,支出,投資既表啫。已經係每步每步咁講點做。都可以錯,唔緊要,你新科技會錯正常。同佢講呢到錯左,應該點點點點。

佢話對唔住,再做。然後再錯返同一樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞