睇完 HUAWEI 發佈會 先發現華為根本屌打iPhone

349 回覆
98 Like 462 Dislike
華為自己有OS,有Apps Store

想用番Google Apps,就要係華為Apps Store安裝一個叫microG Service既 App,跟住再安裝一個叫Gbox既App,就可以用到Google Play商店

如果你係沙田新城市既專門店買,佢哋會幫你搞埋
iPad Pro 2024 13吋加 iPhone pro max 唔好,買你部垃圾華為一有咩問題壞咗就係用家嘅問題' 你一放片上網就會俾人公審, 大家睇吓嗰個大陸女人買部垃圾華為摺機放上網俾人公審箇中慘況
摺埋之後去到接近2cm.

明嘅,放大部機可以用多d chips
兩摺機一係用內 moon 一係用外 moon
絕大部分情況下都係同時用兩個 moon
但係三摺機一打開部機就要用晒三個 moon
除非你用三摺機打開 moon 都係用兩隻 moon 就另計
moon??
唔通好似你咁交愛支智商稅先叫叻咩
係囉 點解華為咁頑強嘅
真係好撚低智
係大陸住用華為我理解
但係香港住明知用唔到
仲要搞一堆呢啲濕鳩野先可以用返Google
咁為咩?
唔係主要喺大陸用的話買 Honor 煩少好多嘢,整體操作介面同華為差唔多但起碼有返完整 Google 服務
佢其中一個mode 就係只開一次,用兩個moon
不嬲都笑鳩華為係愛国稅
淨係用兩個 moon 點突顯到自己用三摺機
梗係要開晒畀大家睇
如果唔係美國政府當年夾硬來打壓華為, 華為全球手機市場佔有率一定唔止而家咁
呢部必買啦,iPhone 真係行撚開

(正在用iPhone 發放信息)
老實講,華為無Google 真係用唔到,但佢呢個三拆mon係真係有驚喜,起碼你會覺得市面上冇,相反iPhone ,睇怕我部ip12要再戰多一年
大把大陸人買
我覺得摺mon就好反智
淨係個摺痕都好影響個觀感
做到無痕式先講呢啲啦

型到
搵鬼買
大伙規矩 就係競爭唔贏
平過你性能好過你咪唔受你玩囉
電車補貼你唔睇下美國
中國電車平除左人工,同蓄電池技術之外
最主要中國本身內銷都多,規模生產底至比外國一大截
軍事背景......波音,立邦,3M有邊間冇軍事背景
大伙規矩 就係競爭唔贏
平過你性能好過你咪唔受你玩囉
電車補貼你唔睇下美國
中國電車平除左人工,同蓄電池技術之外
最主要中國本身內銷都多,規模生產底至比外國一大截
軍事背景......波音,[b]杜邦[/b],3M有邊間冇軍事背景
係,你好有見地
但摺完可以放褲袋ipad 唔得
摺东西咱们是专业的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞