[已完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(8)

409 回覆
2 Like 4 Dislike
唔花啲客點換17
jet black唔係講緊錶咩?
換乜17?
用緊6TB icloud嘅我表示256gb已經夠
airpods4兩款分別大唔大
上官網睇連usbc都要分開買
4個盒係type c插線叉
4 ANC個盒係type c插線+Magsafe無線叉

所以其實明係谷你買4 ANC版
然後再望下Pro 2街價其實都係$1700咁上下
不如加多少少
其實係唔鍾意pro個耳塞
但價錢差幾嚿真係買pro2好似仲抵
係trade就唔trade比apple啦講真
求其放上carousell $7000應該都大把人要
更何況依家唔少人麻麻地16PM
二手上鴻圖道
見到連登怒屌iPhone 16就知應該大賣
歐美區大賣唔奇,英文區下個月就有得用
香港其實都仲有好多人用英文
所以應該都唔會太差
14pm 4500
15pm 4800

咁唔換機了
痴撚線14又無USB-C又重咁撚多都仲咁保值
應該係問點解15pro跌價跌到咁
Airport
apple回收價?
15ProMax除咗有時好撚熱之外真係全方位吊打14ProMax,仲要今年16ProMax除咗芒大啲ultra wide轉48MP同埋相機掣之外根本無分別
個trade in價係Apple定
可能佢地暗黑兵法唔想啲15 pro用家咁快trade住
我用apple舊magsafe battery pack叉次次都過熱
鈦係唔係好易花? 原色花咗會唔會冇咁顯眼
沙田收機佬同carousel 啲人會睇住apple 個trade in 價去開價 我諗頂盡出面都係收6xxx
carousel仲有一班真用家托住個價嘅,先達佬就算把啦佢哋準備收新機得撚閒招呼你哋班舊機友
唔使啦,佢出到咁根本無乜15Pro機主想換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞