Pokemon GO (72) 蝦皮經濟

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
一隻暗影+一隻普通既就已經要656粒XL糖
唔突登出去追好似唔會打到咁多
突登出去追都好難打到咁多除非raid day/go tour/go fest
Master League呢啲有錢人玩意, 我升幾隻平民寵上到43,44級打就算
偶爾贏到對面神獸隊嘅時候都幾過癮

October Community Day
New shiny!
Shadow Claw for Leavanny
我又講中
咁嘅話5代未出閃得返四季鹿,地區寵同幻獸
又草系社群日
想問打沙加老大次次都hang機
對話去到「…」 就停
關App再開都係咁,可以點
由於星期日最後個場好冇癮咁輸了,星期一凌晨我就繼續用鬼龍力鱷萬針
然後大爆死,3set130鬼龍lead真係好差,set4我轉萬針lead,贏咗第345場,決定比鬼龍退休,個rating跌到1850到,都唔知上唔上到2000

我諗咗成日,覺得G毒氣雙子應該有我想要嘅嘢,幾好防禦面,打龍格惡,2turn細技,出大技算快,係冇細技傷害咁。以前田野任中咗隻100G毒,查一查原來都排200幾,照升,反正毒氣丸本身儲到好多大糖

贏3,還可以,我起碼feel到個team係靈活嘅,唔會好似鋼鹿鬼龍咁有時咩都做唔到,星期二33435,最後一set加成70幾分去到1994!2000分突然好近了

今日12點開波,頭2場都輸了...包括1場對地系lead,個陣心諗我可唔可以反殺3-2呢,最後3場2場平1場輸lead,我都贏咗終於上到21

萬針魚細技好,克妖,暗影球炸人或者水尾呃人又得。G毒後面出場直接checkmate龍格惡。仲有最癲嘅大力鱷,我好多場贏都係靠大力鱷狂蓄能量,又啱時機轉另外2隻頂甚至放到大技

我依啲窮人打唔到ML架啦,好彩轉之前上到21,之後我就會好似上季咁tank返落去,認真打真係用好多時間
恭喜你上21樓
我想講,而家個超能力盃就算Tank到15-16樓都唔安全,我今日起碼撞到6場由21樓Tank落黎
超能力週
9月18日10:00 至 9月22日20:00

迷布莉姆、極巨化鐵啞鈴將初次登場

超能盃一隻寵都冇練
打唔贏極巨鐵啞鈴
冇練極巨噴火龍?
未有靚iv
進化左一隻再打啦 又唔係缺糖
點解隻極巨噴火龍得飛行技
跟細技
轉火就得
屌真係唔夠之前練咗隻4星普通
打開個地圖一睇
好少點係鐵啞鈴
前排任務一堆小火龍
N記呢家出極巨鐵啞鈴啫係撚化之前社群日追100
我隻百閃冇得極巨永遠有條刺喺度
我已經當極巨化係個joke
個system分到咁開你塞數碼暴龍落去都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞