全體physical會員注意!!!千祈唔好去247

385 回覆
1440 Like 43 Dislike
P記不嬲硬件設備係唔錯 仲有毛巾添

係啲銷售手法仆街到一個極點

入場果陣會有sales sell你會藉

一年既叫你upgrade到五年

五年upgrade到十年

十年既upgrade到終身

到做緊gym果陣

就有班傻西pt走過嚟話你邊度唔岩教你做gym

然後叫你買堂跟佢操 六百幾蚊一堂

要你一次過買30,50,100堂

當你意志堅定咁拒絕曬,諗住拎翻會員卡走果陣

啲sales又會拎住你張會員再sell你會藉

帶你入房不同sales pt瘋狂輪姦你

當你一個唔小心俾佢地以睇下你張信用卡有冇優惠拎咗

班仆街sales pt就會試下最多錄到幾錢

錄到5萬既sell你5萬既plan 10萬就10萬既plan

務求要揸乾揸盡你班水魚 俾錢買野先可以岀門口

P記一早應該要執啦

班sales pt 管理人絕大部份無恥到極點 含撚死啦

利申:以前做過3個月receptionists 見盡啲人有幾仆街
247正呀
屌你真係唔識架喎
其中一間行業毒柳 呃人唔想錢
全部人同我去247
247想轉會ONYX GO24
有冇咩feedback?
做gym一律建議247
唔好 分店少 機舊
247 for sure
其他分店我唔知 深水埗海峯嗰間啲冷氣都唔會全部開晒 無論任何時段去都一鳩樣
唔係貪近我晨早cut撚咗佢
見灣仔有間新分店 好似幾大
未上過去, 都近屋企
仲要可以帶朋友,計返都係5000 1個人
進攻247
輪機真係等好撚耐
啲人每做8下就要休息5分鐘睇吓手機先
要過當嘅一早去晒247/anytime,點會仲係P記同人迫迫下,有啲人睇到個五百蚊睇得好大根本無嘢好擔心
2359後去,最多只有6個人(馬鞍山),啱哂返晏嘅人
康民月票算啦
唔知係咪個樣夠黑面夠閪,以前做咁耐得一開始join果時有人黎煩,兩三次之後冇再試過我諗你夠惡佢唔會夠膽恰你
不過我都轉左247了
去開果幾間都凍到系喎 不過貴就真
優點黎架喎 ching
physical會員,千祈千祈千祈唔好轉去247, 好伏,唔好去
認同

247個vibe好好多
做開physical嘅人會驚呢啲嘢咩
Physical 執笠反而救返生247就真
貴價嘅 Pure 就有啲危
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞