全體physical會員注意!!!千祈唔好去247

385 回覆
1440 Like 43 Dislike
sorry
智障都叻過你
247 會員都唔使唱衰,99% P記難民都會去左247

最撚簡單247 分店多,A舖中伏多人大不了即刻轉去第2 第3間操,相反Anytime同snap, 遇到多人只能硬食,事實呢兩間個客底都唔弱,繁忙既店都可以插針都插唔入

更重點係247 最撚霸氣,人多咪開多間囉,一個細細既香港仔開夠3間,加埋黃竹坑、薄扶林、鴨脷洲已經有6間,講緊anytime同snap 全港島都係得6 間舖,已經做唔到上段講既即刻轉場

利伸3開齊會藉
前p記教練開,仲唯一保留左sell野既24 小時Gym, 算係咁多間24 小時gym中伏味最濃嗰間
間間都多
操葵興snap每星期總有一晚見到兩個八婆坐響啲拉背機同踢腳機響到吹水,或者見到個男人響啲腳機到郁都唔郁就過左半粒鐘

其中一個四眼八婆之後響長沙灣撞返佢,又係同個男人企響個深蹲架到吹水,屌佢件臭貨,咁撚鐘意吹落公園同阿伯吹喇仆街
白卡智障公屋仔,又矮又柒以為做gym就溝到女
努力啲返工揾錢睇醫生啦,30歲人先儲到50萬醫藥費,廢到無朋友,使唔使同社處求助,揾社工跟進?

30歲儲到50萬 係咪算啱啱過貧窮線?
https://lih.kg/3629691
你信嗰下好笑
Individual Gym 既人睇唔起Pure
Pure 既人睇唔起247
247既人睇唔起Physical
Physical既人睇唔起康文署

521宗求助涉款1740萬
平均每人做尖PT上堂同美容既剩餘合約成3萬3 cls
其實有咩睇唔起?
真係操既買多少少啞鈴喺屋企玩同跑街啦
租啞鈴冷氣費同沖涼房洗鬼幾舊水過千蚊咩
特別係租屋住既就留喺屋企操用盡啲個租啦
你賤種D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞