大型健身中心舒適堡Physical即日起宣布全線執笠

806 回覆
697 Like 10 Dislike
等佢哋唔好嘈呀, 唔好群情洶湧呀, (member, creditor) 咁咪有時間畀佢錢同人靜靜雞走囉
簽長啲 除返開平均每個月月費就會好平 好似係
連登仔做完占咪又係變小拳石
抵撚死劣幣, 垃圾營運模式 淨係識割水魚, d pt又垃圾, 個朵臭晒 ,而家仲邊有咁多水魚自己送上門, 俾人淘汰都係正常
月頭執係咪未出糧
247月費仲貴,消費降級??
各位苦主會唔會即刻plan定轉去邊玩
垃圾公司食屎啦
咩叫暫時
247收左即join
大部份barbel都無
點操
肯做嘅話,實有得你做啦
康文署18區都有又平又抵玩
除非真係gym撚
否則嘅話瘦撚或者初學者做247嗰啲都戇鳩
晒氣啦,馬後炮邊個唔識
旺角未開果時啲人已經傳開唔成會執笠
再早期啲sell 99終身又話唔掂會執
疫情果時又話會執笠
你點估到幾時真係執
估到我中左六合彩啦
康文暑係唔係要聽d 19 talk先可以買到月票?
一分錢一分貨,政府場點都冇出邊咁好㗎啦
18年前,join 永久月費99
個陣都係望佢24月內唔執,咁就賭贏
時代進步,但啲呃人手法仲係咁,抵佢執笠。
我上年9月續,但當時我舊約未完
呢間擺明做得差,比247頂死啦
佢7-8年前已經講執,捱到依家先收皮算係咁
其實香港有公司秘書服務…
一間會計師行既地址可以登記上萬間公司

大家井底唔緊要,但唔好比呢D小紅書亂帶風向,好無?
摺10開16
點會笑你,大把人仲成堆堂未上啦
我都仲有幾萬蚊堂
但佢話新投資者會接手嘛...信住先
又唔一定 唔一定係覺得會所唔夠先出去
我住過三個地方有會所 包括我自己在內都有人會出去再join 唔係淨係得啲機唔夠 仲有好多原因 我住過兩個地方會所免費 係會有好多大媽 係好煩 同埋有D冇24小時 同埋有啲人係唔鍾意屋企樓下做gym 鍾意約埋啲朋友仔一齊去 最好放工去 係市區 仲有好多好多原因
依家咩年代仲hard sell
普通鋪有sales行埋黎都即走
今年係真係 d分店係咁執WO , 樂富 觀塘一早執左, 之後旺角3層變2層 執左層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞