大型健身中心舒適堡Physical即日起宣布全線執笠

806 回覆
697 Like 10 Dislike
咁少機
見到話如果信用卡一筆過俾有機會退得返錢
兩個都係P記
好似過萬
對比上面啲Ching, 6000算少
total 幾錢
佢之前又叫我買多好多年
我都冇興趣,我話我可能移民唔鬼買
Aaron呢
根本唔應該俾咁多錢
要用廣角影嗰啲就算啦
叫佢私下幫你拉,不過要拉埋龍筋
⚠️⚠️ *低至$4️⃣1️⃣月費最後延期至7月30號前登記* ⚠️⚠️⚠️

Physical現有客可做快閃短期價

*(快閃價30/7/24前)* *(最後通知)*
即將全線調整收費

1️⃣*$5000/36月= *$138*
*指定信用卡分期價$221x24個月玩36個月平均月費 *$148*

🟡🔵🔴*特別offer每日同時入場帶一個人免費*
月費低至$4️⃣1️⃣🔴🔵🟡

⚠️🏖️超級優惠_ *最後加價通知*⚠️
*(30/7/24前)*
_一人價錢 2人同行🧍🏻‍♂️🧍🏻‍♂️_

🅰️ *~原價$12800~*$9800/5年送5年*
*平均=$81蚊月費*😱
(指定信用卡分$433x24mths) *$85月費*

🅱️*~原價$18800~**$15000/360個月
*平均=$41蚊月費*😱
(指定信用卡分$663x24mths) *$44月費*

1️⃣每日同時入場帶1個親友入場(持有香港永久性居民身份證,10-75歲非現有客戶即可)
2️⃣全線分店 任何時間日子
3️⃣ 💃主卡人任玩GX時間表內星級跳舞課堂包括瑜伽單車班(除工作坊)

現有續約客揀🅰️🅱️🎁送$2000現金劵換取毛巾劵/跳舞劵/美容劵

調整收費變
$5760/12個月
$7176/24個月
$9576/36個月
$12800/120個月

/
上個月P記仲叫我續會
作為多年P記使用者 同場內PT 多次嘈交 互屌
但今次執 真係好撚柒煩
要搵個就腳 又唔多人做嘅gym room真係好撚煩
只要你諗成當初用一萬蚊係買八個月
咁個觀感就fit哂
捱?呃咗唔少錢。
俾24/7打殘
20年30間 24年110間 仲要中間經歷三年疫情封下開下都擴充得咁快
相信過多兩年多過7仔
都唔知轉去邊好
唔想轉去247,人又多場又細,月費又唔係平
你有冇見過啲人欠租欠人工會俾返人先走囉?唔好咁天真啦。
遲早爆煲
Physical 做開果班都唔係認真gym架啦
康文署夠做
大概這就是家超說的由治及興了

老共呀,美好世界
Pure
兩邊都好壞 只係加州死先
247起碼逐個月畀先,唔似呢啲要簽長約
美麗新香港,又執一間
張相有冇廿年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞